Sörvayvır(Survivor) 2016 Ünlüler diskalifiye olan Serkan Ercan kimdir!Biyografisi

Sörvayvır(Survivor) 2016 Ünlüler diskalifiye olan Serkan Ercan kimdir!Biyografisi
Sörvayvır(Survivor) 2016 Ünlüler diskalifiye olan güçlü isim Serkan Ercan kimdir?BiyografisiSurvivor 2016'da Ünlüler takımında yer alan v Serkan Ercan hakkında tğm bilgileri sizler için derledik..Detaylar haberimizde.Survivor 2016 Ünlüler takımındaki Serkan Ercan kimdir?Biyografi
Sörvayvır(Survivor) 2016 Ünlüler diskalifiye olan güçlü isim Serkan Ercan kimdir?Biyografisi Survivor 2016'da Ünlüler takımında yer alan güçlü isimSerkan Ercan hakkında tğm bilgileri sizler için derledik..Detaylar haberimizde.Survivor 2016 Ünlüler takımındaki Serkan Ercan kimdir?Biyografi

Serkan Ercan kimdir?

Serkan Ercan (d. İstanbul, 13 Eylül 1975) Türk sinema ve tiyatro oyuncusu.

Oyunculukla lise yıllarında tanıştı. Haldun Taner'in Ayışığında Şamata adlı oyunuyla ilk sahne deneyimini yaşadı. Lisenin son yılında “beden, metin ve tiyatro” üzerine yapılan çeşitli atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında “sahne ve diksiyon” dersleri de alacağı Pera Güzel Sanatlar'a kaydoldu. Henüz bu okulun ikinci yılındayken, girdiği konservatuvar sınavını kazandı ve 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Sinemaya 2001 yılında Şellale filmiyle başladı. 2008'de rol aldığı Gölge filmiyle Adana Altın Koza Film Festivali'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, 2010 yılında oynadığı Gişe Memuru filmindeki rolüyle de Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazandı.

Türkiye’de Milli Takım Dağcı Kadrosunda!

Serkan Ercan, 1996 yılında Kocaeli Ballıkayalar bölgesinde dağcılığa başladı.

2000-2002 yılları arasında Bulgaristan'da profesyonel dağcılarla birlikte 2.5 yıl geçirdi. Ardından 5 yıl boyunca İsveç, Stockholm'de yaşamaya başladı.

Daha sonra da ABD. Utah’ın başşehri Salt Lake City’de yaşamaya başlamıştır. Ayrıca Türkiye’de Milli Takım Dağcı kadrosundadır. Tırmanma ve bouldering konularında uzmandır. IFSC Uluslararası Rota Setter Belgesine sahiptir.

Türkiye Onu “Ütopya” Programı İle Tanımıştı!

Serkan Ercan Ekim 2014 yılında TV8'de ekrana gelen Ütopya programı ile tanınmıştı.  Serkan Ercan Ütopya'da 10 ay kalmış ve finale kadar yükselmişti.

Survivor 2016'da ünlüler takımında yarışacak isimler:

Yılmaz Morgül, Yunus Günçe, Tuğba Özay, İbrahim Yattara, Çağan Atakan Arslan, Ebru Öztürk, Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Ezgi Avcı ve Serkan Ercan.