Sörvayvır 2016 Ebru Öztürk kimdir!Survivor 2016 seksi Ebru Öztürk'ün Biyografisi

Sörvayvır 2016 Ebru Öztürk kimdir!Survivor 2016 seksi Ebru Öztürk'ün Biyografisi
Sörvayvır 2016 Ebru Öztürk kimdir?Survivor 2016 seksi Ebru Öztürk'ün Biyografisi hakkında ve bilinmeyenleri ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.
Sörvayvır 2016 Ebru Öztürk kimdir?Survivor Ebru Öztürk'ün Biyografisi hakkında ve bilinmeyenleri ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

 Survivor 2016 Ünlüler kadrosunda yer alan Ebru Öztürk oldukça merak uyandıran bir isim..Ebru Öztürk kimdir?detaylar haberimizde..Survivor 2016 Ünlüler takımındaki Ebru Öztürk kimdir?Biyografisi

Ebru Öztürk kimdir?

Bu biyografi yazımız da manken Ebru Öztürk hakkında bilgiler sizlerle paylaşacağız. Ebru Öztürk ile ilgili bütün bilgilere ve fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Ebru Öztürk kimdir, biyografisi, boyu, kaç yaşında ve nerelidir?

Ebru Öztürk, 1984 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini Selçuk Üniversitesinde tamamladı.
İstanbul Moda Haftası’nın 3'üncü gününde de defileler hız kesmeden devam etti. Yüzlerce farklı tasarımın bir araya geldiği Moda Haftasında Nejla Güvenç de bir defile sergiledi.


Güvenç'in defilesinde yer alan Ebru Öztürk'ü izlemeye oyuncu sevgilisi Bekir Aksoy da geldi. Aksoy'un podyumda yürüyen sevgilisine "Göğsün açıldı Ebru" diye fısıldaması ile gündeme gelen mankendir.