Sedat Peker ve Özge Peker çiftinin düğününe ünlüler yağdı!

Sedat Peker ve Özge Peker çiftinin düğününe ünlüler yağdı!
Sedat Peker ve Özge Peker çiftinin düğününe ünlüler yağdı!Sedat Peker, cezaevinde evlendiği avukat eşi Özge Peker ile Esma Sultan Yalısı’nda düğün yaptı. Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğüne hem iş hem de magazin dünyasından tanıdık pek çok isim katıldı.
 Sedat Peker ve Özge Peker çiftinin düğünü dillere destan oldu!Sedat Peker, cezaevinde evlendiği avukat eşi Özge Peker ile Esma Sultan Yalısı’nda düğün yaptı. Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğüne hem iş hem de magazin dünyasından tanıdık pek çok isim katıldı.

Sedat Peker, Ergenekon Davası sebebiyle Kandıra F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunduğu sırada avukatı olan Özge Yılmaz evlenmişti ve bir çocuk sahibi olmuştu. Peker, tahliye olduktan sonra eşi Özlem Peker’le nikah tazeleyerek dünya evine girdi. İstanbul’un gözde mekanlarından Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen düğüne iş ve magazin dünyasından bir çok isim katıldı. Sosyal medyada da çok konuşulan düğüne katılanlar, mekandan birbirinden ilginç fotoğraflar paylaştı.  

Düğünde acı haber

Sedat Peker’in düğününe katılan isimler arasında yer alan Sümer Tilmaç hayatını kaybetti. Sümer Tilmaç’ın acı kaybı sebebiyle düğünde müzik yayınına son verildi. Sedat Peker, Sümer Tilmaç’ın hayatını kaybetmesiyle ilgili Twitter hesabından başsağlığı mesajları yayınladı.