Şahan Cem Yılmaz'a meydan okudu!

Şahan Cem Yılmaz'a meydan okudu!
Recep İvedik tiplemesi ile şöhretineşöhret katanünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, kendisiyle aynı dönem sinema çekimlerine başlayacak olan komedyen Cem Yılmaz’a göndermede bulunarak meydan okudu..
 Recep İvedik karakteri ile şöhretine şöhret katan ünlü komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar, kendisiyle aynı dönem sinema çekimlerine başlayacak olan komedyen Cem Yılmaz’a  göndermede bulunarak meydan okudu..

 Yeni bir film yapmayahazırlanan ünlü oyuncu Şahan Gökbakar oldukça iddialı görünüyor.’OsmanPazarlama adlı film çekimlerine 20 gün sonra başlayacak olan ünlü oyuncu ŞahanGökbakar, şimdiden iddiasını ortaya koydu. Yeni filmi ’Osman Pazarlama’nınçekimlerine 20 gün sonra başlayacak olan Şahan Gökbakar, şimdiden iddiasınıortaya koydu.
 
 Kendisiyle aynı dönemde yeni filmini çekecek olan CemYılmaz’a gönderme yapan Şahan, sosyal medya hesabından şunları yazdı:"Nazar etme ne olur, çalış senin de olur diyeceğim ama kolay kolay olmazbe gardaş! Tam 7 yıl oldu beni o zirveden hiç indirmediniz. İşte o yüzden hepdiyorum; ben ödül almayı tenekeden heykellerle değil seyircilerin beni herdefasında en tepeye koyunca almayı seviyorum. Gerisi teferruat."