Oktay Kaynarca'dan Gülben Ergen'e okkalı yanıt!

Oktay Kaynarca'dan Gülben Ergen'e okkalı yanıt!
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlara bomba gibi dönen ve oldukça ilgi ile izlenen Oktay Kaynarca kendisini eleştiren Gülben Ergen'e fena cevap verdi.
 Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile ekranlara bomba gibi dönen ve oldukça ilgi ile izlenen Oktay Kaynarca kendisini eleştiren Gülben Ergen'e fena cevap verdi.

Gülben Ergen, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki yasak aşkı eleştirince cevap başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan geldi: 'Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, şarkılarınızda hiç işlenmemiş bir konu mu?'diye soran Kaynarca ardından okkalı cevabı yapıştırdı.

Her konuda bilirkişi olmaya soyunup sürekli sosyal içerikli mesajlar veren Gülben Ergen, bu kez sert kayaya çarptı.


Ergen, milyonların gönlünde taht kuran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin 'çok eşliliği' normalleştirdiğini yazdı. Ünlü şarkıcıya yanıt dizinin başrolündeki isim Oktay Kaynarca'dan geldi. Usta sanatçı, Gülben Ergen'e şöyle cevap verdi:


"Başarıya saldırmayı başarı görmek de son dönem cahillik. Çok biliyorsan daha iyisini sen yap. Arkadaşımın şarkılarını severek dinliyoruz ama bu mantığa göre bütün şarkılarının, bugüne dek yaptığı bütün işlerin 'Huzur Sokağı' tadında olması gerekirdi. Üzülerek görüyorum ki hala sanatçı arkadaşlarım da dahil yaptığımız işin sanat olduğunu unutuyorlar. Bu mantığa göre dünyanın en iyi filmleri, en güzel şarkıları yapılamazdı. Ayrıca seyrettiğiniz, dinlediğiniz her şeyi 'aman yaparlar' deyip engellemeye çalışmak seyirci zekasına hakaret içerir. Sizi rahatsız ettiğini düşündüğünüz yasak aşk, ilk defa bu dizide tanık olduğunuz bir şey midir? Duymadınız ve görmediniz mi? Sizin veya arkadaşlarınızın şarkılarında hiç işlenmemiş bir konu mu? Başta sanatçı arkadaşlarım unutmamalı sanat özgürdür ve beslenme alanı sadece iyi, güzel, ala ve mükemmel değildir. Eleştiriler doğruyu bulmamız doğrultusunda değerli uyarılardır ama meseleye doğru bakabilme şartıyla." ATV'de ekrana geldiği ilk günden beri fenomen olan ve reyting rekorları kıran 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', iki kadın arasındaki aşk savaşıyla da seyirciyi ekrana kilitliyor. Hızır Çakırbeyli'nin karısı Meryem ile yasak aşkı Nazlı arasında geçenler ve sadece 'bir diziden ibaret' olan olaylar, soluksuz izleniyor.