O Ses Türkiye'de Youtube fenomeni Ahmet Parlak İsyan'la damga vurdu!

O Ses Türkiye'de Youtube fenomeni Ahmet Parlak İsyan'la damga vurdu!
O Ses Türkiye 28 Kasım akşamı yayınlanan bölümde Ahmet Parlak fırtınası esti.O Ses Türkiye son bölüme Youtube fenomeni Ahmet Parlak İsyan'la damga vurdu!
O Ses Türkiye 28 Kasım akşamı yayınlanan bölümde Ahmet Parlak fırtınası esti.O Ses Türkiye son bölüme Youtube fenomeni Ahmet Parlak İsyan'la damga vurdu!

 TV8'in eğlenceli yarışması O Ses Türkiye son bölümüne Youtube fenomeni Ahmet Parlak damga vurdu. O Ses Türkiye'nin sempatik ismi Gökhan'ın gündeme getirmesiyle bir anda tüm Türkiye'nin tandığı isim olan Ahmet Parlak'ın Youtube'daki videoları tıklanma rekoru kırdı.

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve Gökhan Özoğuz ile Hakan Özoğuz'un jüri koltuğunda oturduğu O Ses Türkiye'ye Youtube fenomenlerinden Ahmet Parlak konuk oldu. Geçtiğimiz hafta O Ses Türkiye'nin sempatik ismi Athena Gökhan'ın videosundan bahsetmesiyle bir anda herkes tarafından tanınan Ahmet Parlak, Youtube'da yayınlandığı İsyan şarkısını bu kez programda seslendirdi. O Ses Türkiye son bölümde sahne alan Ahmet Parlak, kendine has tarzı ile şarkıyı söylerken herkese İsyan dedirtti. Efkarlı bir şekilde arkadaş ortamında Halil Sezai'nin İsyan parçasını söyleyerken kaydedilen videosu sayesinde Athena Gökhan başta olmak üzere binlerce kişinin ilgisini çeken Ahmet Parlak, gülmekten kırıp geçirmenin yanı sıra söylediği İsyan parçasıylada herkesi kendisine hayran bıraktı. Seyircilerin isteğini kıramayan Acun, şarkıyı bir kere daha söyletti. Ebru Gündeş'de Ahmet Parlak'a katılınca muhteşem bir düet çıktı.

Geçtiğimiz hafta O Ses Türkiye'ye katılan bir yarışmacı Halil Sezai'nin İsyan şarkısını seslendirmiş, Athena Gökhan bir anda sosyal medyada izlediği bir videodan bahsetmişti. Ahmet Parlak'ın arkadaş ortamında seslendirdiği İsyan şarkısını O Ses Türkiye stüdyosundaki herkesle paylaşan Gökhan, Youtube fenomeni Ahmet Parlak'ın söyleyiş tarzını çok beğendini söylemiş ve salondaki herkes tarafından alkışlanmıştı.


AHMET PARLAK KİMDİR?

Halil Sezai'nin İsyan şarkısını yorumlayış şekliyle O Ses Türkiye'ye damga vuran Ahmet Parlak, Mersin'de yaşamaktadır. Parlak Ocakbaşı isminde fasıl mekanı işleten Ahmet Parlak'ın Youtube'da pek çok videosu bulunuyor. O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan'ın programda bahsetmesiyle bir anda parlayan Ahmet Parlak'ın; Salla Yarim Mendilini, Tanrıdan Diledim, Devlerin Aşkı Büyük Olur, Gönül Teknem gibi pek çok performansı tıklanma rekorları kırıyor.