Neda Pourseaid kimdirİşte Benim Stilim yarışmacısı!Özgeçmişi İnstagram hesabı muhteşem fotoğrafları

Neda Pourseaid kimdirİşte Benim Stilim yarışmacısı!Özgeçmişi İnstagram hesabı muhteşem fotoğrafları
İşte Benim Stilim de dikkat çeken isim olan Neda hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık.İşte Benim Stilim Neda Pourseaid kimdir nerelidir kaç yaşındadır ne iş yapar..
 İşte Benim Stilimyarışmaclarından  Neda Pourseaid kimdir?İşte Benim Stilim yarışmacısıNedaÖzgeçmişi hakkında tüm detaylar..İşte Benim Stilim de dikkat çeken isim olan Neda hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık.İşte Benim Stilim Neda Pourseaid kimdir nerelidir kaç yaşındadır ne iş yapar..

Yarışmaya İran’dan katılan Neda POURSAEİD, İşte Benim Stilim yarışmasının farklı ülkelerden gelen yarışmacılar arasında en çok fark edileni olmaya geldiğini ve ülkesini en güzel şekilde temsil edeceğini belirtti. İşte Benim Stilim yarışmasının 3. sezonu oldukça farklı karakterde ve ırkta insanı bir araya getirmiş gibi görünüyor. Neda da bu farklılıktan İranlı olanNede Pursaid günlük hayatta mimar olarak çalışmaktadır.
Güzel şeyler göreceğiz güzel bir deneyim olacak diyen Neda çok güzel ve tatlı Türkçesi ile izleyenleri büyüledi. Güzelliği konusunda hep olumlu dönütler aldığını belirten Neda bakalım İşte Benim Stilim yarışmasından nasıl bir sonuç. alacak

Basketbol ve kickboks yapıyor. Profesyonel anlamda fitness hocalığı yaptı 27 yaşındadır.

3. sezonda Türkiye'nin en stil kadını ünvanı ve büyük para ödülü için yarışacak olan isimler:

Sinem Umaş, Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Serpil Gülşah Yılmaz, Cerem Güngüz, Mihriban Akgül, Duygu Barazi, Büşra Eyen Siral, Sina Şerafetinova, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Şilan Makal, Neda Pourseaid