Nadya Zagli hakkında tüm detaylar!Nadya Zagli kimdir!

Nadya Zagli hakkında tüm detaylar!Nadya Zagli kimdir!
Nadya Zagli hakkında tüm detaylar!Nadya Zagli kimdir?Survivor Nadya Zagli Yok Böyle Dans performansı!Nadya kimdir?kranların en çok izlenen fenomen yarışmasında bu hafta Birleşme Partisi yapıldı.Birleşme partisinde yarışmacılar Yok Böyle Dans yarışması ile hünerlerini sergilediler.
Nadya Zagli hakkında tüm detaylar!Nadya Zagli kimdir? Survivor Nadya Zagli Yok Böyle Dans performansı!Nadya kimdir?kranların en çok izlenen fenomen yarışmasında bu hafta Birleşme Partisi yapıldı.Birleşme partisinde yarışmacılar Yok Böyle Dans yarışması ile hünerlerini sergilediler.

Daha önce ilan edilen adaların birleşmesi olayından önce parti verildi ve Gönüllüler ve Ünlüler takımı sabaha kadar eğlendi. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı yarışmada Birleşme Partisi'ne doğru giderken yarışmacılara sürpriz yapıldı ve öncesinde "Var mısın yok musun" oyunu oynayan yarışmacılar hemen ardından "Yok böyle dans" yarışmasına katıldı. 



Nadya'da partneri ile dans etti ve Hadise,Alp Kırşan ve Acun Ilıcalı'nın verdiği notları aldı.Hasan performansı ile göz doldurdu.

Nadya Zagli kimdir?

urvivor Türkiye Yunanistan yarışmasında tanıdığımız Nadia Zagli. 29 yaşında 1.66 boyunda ve 51 kilodur. Survivor Türkiye -Yunanistan yarışmasında yarışan Nadya Zagli Türk takımında yarışan Selim Sabah ile aşk yaşamaya başlamış ve yarışmadan sonra evlenmişler ancak bir süre sonra boşanmışlardır.