Kıvanç Tatlıtuğ'a en güzel gününde anne şoku!

Kıvanç Tatlıtuğ'a en güzel gününde anne şoku!
Yakışıklı aktör Kıvanç Tatlıtuğ 19 Şubat günü Başk Dizer ile dünya evine girecek ve en mutlu gününü yaşayacak..
 Nurten Tatlıtuğ, oğlu Kıvanç Tatlıtuğ'un nikah törenine neden katılamayacağını anlattı.Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer 19 Şubat'ta nikah masasına oturacak. Yakışıklı oyuncunun annesi Nurten Tatlıtuğ ise oğlunun Paris'te gerçekleşecek olan nikah törenine katılamayacak.

Radikal'den edindiğimiz habere göre,Anne Tatlıtuğ'un Başak Dizer'i istemediği için nikaha gitmeyeceği iddia edildi.
Nurten Tatlıtuğ ise çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Oğlum Kıvanç'ın aylar öncesinden tarihinin netleştiği nikahına son günlerde yaşadığım sağlık sorunlarım nedeniyle katılamıyorum.

Onun bu mutlu sürecinin aslı olmayan haberlerle yıpratılmaya çalışıldığını her gün çıkan haberlerde görüyor ve bir anne olarak çok üzülüyorum.
Hele ki ülkemizde her gün sayısız ölüm haberleri alıp moral bozukluğu yaşadığımız bugünlerde bu konunun gündem olması beni 2 kat daha fazla üzüyor.
Sizlerden ricam lütfen bu olumsuz yorumlara bir son vermeniz ve yeni evlenecek çifte bizler gibi mutluluklar dilemeniz..."

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983,[1] Adana), Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir.[2] 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu şubat 2016'da, Star TV'de yayınlanacak ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği Siyah-Beyaz adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra ekranlara geri dönecek.

Başak Dizer kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ un yeni sevgilisi Başak Dizer Fransez 1980 li yıllarda doğmuş 30 lu yaşlarındadır. Milano da Instituto Moda di Burgo da stilistlik eğitimi dönüşte İstanbul da LCC tasarım bölümü ve Mimar Sinan Üniversitesi moda tasarım bölümü eğitim sertifikaları almıştır. Dizilerde stil danışmanlığı yaptı. Ardından Londra da Central Saint Martins de moda kursları görmüş ve yurda dönüşte Vakko ve Vakkorama da baş tasarımcı asistanı olmuştur. son olarak Bilsar Tekstil e tasarımcılık görevi almıştır. Mesleği giyim uzmanı stilist danışmanlık ve yazarlıktır. Neşe Aksoy İdil Fırat Azra Akın Meltem Cumbul gibi isimlerle anılan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ en son güzel Fransız manken Florence Eugene ile aşk yaşayan bu beraberliği kısa sürmüştür. Dizer doğum günü pastasını sevgilisiyle birlikte üfledi. Başarılı tasarımcı ve stilist Başak Dizer şu anda oldukça fazla izleyici sayısına sahip olan Medcezir dizisinde Deniz Marşan la birlikte stilist olarak görev yapıyor. Başak Dizer Fransız eşi Oren Fransez den yaklaşık 4 ay önce boşandı.