Kısmetse Olur gelin namzeti güzel Demet Kasar Kimdir!Özgeçmişi Instagram

Kısmetse Olur gelin namzeti güzel Demet Kasar Kimdir!Özgeçmişi Instagram
Kısmetse Olur gelin namzeti güzel Demet Kasar Kimdir?Özgeçmişi InstagramKısmetse Olur programı yarışmacısı Demet Kasar gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Kısmetse Olur programında yarışan Demet Kasar kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisi.
Kısmetse Olur gelin namzeti güzel Demet Kasar Kimdir?Özgeçmişi Instagram..Kısmetse Olur programı yarışmacısı Demet Kasar gerçekte ne iş yapıyor, kaç yaşında? Kısmetse Olur programında yarışan Demet Kasar kimdir, asıl mesleği, yaşı, kısa biyografisi.

Kısmetse Olur Demet Kasar Biyografisi Özet Hayat Hikayesi

Kanal D ekranlarınızda yeni yayınlanmaya başlayan ve çok farklı bir  formatla yapılan Kısmetse Olur yarışmasında  yarışmacıları arasında olan Demet Kasar 1980 doğumlu ve 35 yaşında olan güzel yarışmacı İstanbul’ da yaşamaktadır. Aslen Çerkezdir. Kahverengi gözlü olan güzel yarışmacının boyu da 180 cm dir. İstanbul’ da oturan güzel yarışmacı butik sahibidir. Trt1 de yayınlanan Ana Ocağı adlı yarışmaya katılan Demet Kasar aradığı eş adayını bulabilmek için Kısmetse Olur Yarışmasına katılmıştır. Demet Kasar‘ a Kısmetse Olur yarışmasında başarılar dileriz.

Demet Kasar
İşi-Mesleği
Butik İşletmecisi
Kimdir-Biyografisi
Demet kaç yaşında: 35.
Demet eğitim durumu: Ortaokul Mezunu
Demet mesleği, ne iş yapıyor: Butik sahibi
Demet nereli: ? (Çerkez)
Demet nerede yaşıyor: İstanbul
Demet göz rengi ne: Kahverengi
Demet kilosu, kaç kilo: 1.80
Demet boyu: 64
Demet burcu ne: Kova