Kısmetse Olur 16 Ocak kim elendi!Yeni gelen aday kim!

Kısmetse Olur 16 Ocak kim elendi!Yeni gelen aday kim!
Kanal D'nin izdivaç programı Kısmetse Olur'da 16 Ocak gecesi yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı.
 Kısmetse Olur, sürprizlerle dolu eleme gecesiyle dün akşam ekrana geldi. Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı, Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da gerçek aşkı bulmak için toplam 16 kadın ve erkek yarışmacı bir arada. Dün akşam Kısmetse Olur'da ''eleme gecesi'' heyecanı yaşandı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kimler elendi? Detaylar haberimizde...


Kanal D'nin izdivaç programı Kısmetse Olur'da 16 Ocak gecesi yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı.

Kısmetse Olur 17 Ocak eleme gecesinde damatlar evinden elenecek isim Gürkan seçildi. Gelinler evinden gidecek ismin belli olması için erkekler tarafından yapılan oylama sonucunda Burçak ve Ayça 3'er oy, Mehtap ise 1 oy aldı. Damat adayları Burçak ve Ayça için ikinci tur oylamaya gittiler. Bu oylama sonucunda Ayça 3 oy, Burçak ise 4 oy aldı.



Kısmetse Olur 17 Ocak eleme gecesinde gelinler evine veda eden isim, damat adaylarından gitmesi yönünde 4 oy alan Burçak oldu.

Kısmetse Olur evine veda eden isim Burçak İmre oldu. Burçak'ın eve veda etmesiyle gelinler evine gelen yeni aday Gözde oldu.

10 bin TL'lik ödülün sahibi kim oldu?

10 Bin TL'lik ödülün sahibi geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine Eser'in oldu. Eser, Gürkan'ı elenmekten kurtardı.

Daniela ve Erdem koruma altına alındı!

Eleme oylaması öncesi yarışmacılar koruma altına aldıkları isimleri açıkladı. Buna göre gelin adaylarından Daniela 2 oyla, damat adaylarından Erdem ise 3 oyla koruma altına alındı.