Kate Moss'un Bodrum tatili olaylı son buldu!

Kate Moss'un Bodrum tatili olaylı son buldu!
Kate Moss'un Bodrum tatili olaylı son buldu!Ünlü İngiliz model Kate Moss'un Bodrum'a tatil için gelmişti.Seksi yıldızın Bodrum tatili olaylı bitti.
 Kate Moss'un Bodrum tatili olaylı son buldu!Ünlü İngiliz model Kate Moss'un Bodrum'a tatil için gelmişti.Seksi yıldızın Bodrum tatili olaylı bitti.

Ünlü İngiliz model Kate Moss'un sinema oyuncusu olan bir arkadaşının doğum günü için geldiği Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, gittiği bir beach clup'ta gelen hesaba itiraz edip, garsonlarla ve rahatsız olup kendisini uyaran diğer müşterilerle tartışıp, elindeki su dolu bardağı fırlatmak istediği ileri sürüldü.

ARKADAŞININ DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLADI

Kate Moss, geçen 1 Haziran'da arkadaşları organizatör Fran Cutler, Rose Ferguson ve İngiliz sinema ve tiyatro oyuncusu Sadie Frost ile Bodrum'a geldi. Burada arkadaşı Frost'un doğum gününü kutlayıp, cennet koyları gezen Moss, Göltürkbükü'ndeki bir beach clup'ta denize girip, güneşlendi.

HESABA İTİRAZ EDİP, ÖDEMEYİ REDDETTİ

Burada yedikleri pide, salata ve şaraptan oluşan dört kişilik menü için 2 bin 300 Euro (yaklaşık 7 bin lira) hesap geldi. İddiaya göre, Moss, hesaba itiraz edip, "Mikonos ve Paris'te bile bu rakamın dörtte birine bunları yiyebilirsiniz. Bu hesabı ödemem, arkadaşlara da ödetmem" diyerek, garsonlar ve mekanın işletmecileriyle tartışmaya başladı.

MÜŞTERİLER JANDARMAYA ŞİKAYETTE BULUNMAK İSTEDİ

Moss, bu sırada, kendisini uyarmak isteyen diğer masadaki müşterilere elindeki su dolu bardağı fırlatmak istedi. Müşteriler arasındaki üç kişinin, kendilerine hakaret edildiğini ileri sürüp, şikayetçi olması üzerine Moss, ifadesi için jandarmaya davet edildi.

İŞLETME SAHİBİ MOSS'U KURTARDI

Ancak, işletme sahipleri araya girip, Moss'un arkadaşlarının özür dilemesini sağlayıp, konunun tatlıya bağlamasını sağladı. Moss, böylece jandarmaya gitmekten kurtuldu.

"AŞIRI ALKOLLÜ VE NE DEDİĞİNİ BİLMİYORDU"

Moss'tan şikayetçi olan isminin açıklanmasını istemeyen 46 yaşındaki tekstilci işadamı da ünlü olmalarından yararlanıp, kendilerinin huzurunu kaçırmak isteyen kişilere izin vermeyeceklerini belirtip, "Buraya tatile geliyoruz. Tatil yaptığınız yerin fiyatlarını bilmememeniz mümkün değil. Pahalı geliyorsa başka yere gidersiniz. Kate Moss, ünlü olması nedeniyle kendisine ayrıcalık yapılacağını düşünmüş olabilir. Ünlü olması bir başkasını rahatsız edebilir ve hakaret edebilir anlamına gelmez. Daha önce de buralara geldiğini basından biliyoruz. Ancak aşırı alkollü ve ne dediğini bilmiyordu.

"BENZER SIKINTILARI KENDİ ÜLKESİNDE DE YARATMIŞ"

Çalışanlar son derece kibar ve nazikti. Bir ara, 'Gerekirse hesap bile almayalım' dediklerini duyduk. Ancak yine de tatmin olmadı, itirazını sürdürdü. Misafirlerimiz yabancıydı ve rahatsız olduk. Kibarca kendisini uyardık. Ancak, kendisini uyaramayacağımızı söyleyince ortam gerildi. Kendisinden şikayetçi olmuştuk. Ancak, sonra vazgeçtik. Duyduk ki benzer sıkıntıları daha önce kendi ülkesinde de yaratmış" dedi.

PİJAMALI FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Kate MossBodrum'da kaldığı butik otelin bahçesinde pijamaları ve çıplak ayak ile çektirdiği fotoğrafını İnstagram'daki sayfasından hayranları ile paylaştı.

POLİSLERE HAKARET ETTİ

12 günlük rezervasyon yaptırmasına rağmen tatilini 4 gün önce kesip ülkesine dönen ünlü model, uçakta alkollü olarak sorun çıkarttığı için Londra Luton Havalimanı'nda kapıda kendisini alan polislere hakaret ettiği haberleriyle de ülkesinin basınında geniş yer bulmuştu.