İşte Benim Stilim'in seksi uzun bacaklı güzeli Ezgi Ünal kimdir!Otobiyografisi

İşte Benim Stilim'in seksi uzun bacaklı güzeli Ezgi Ünal kimdir!Otobiyografisi
İşte Benim Stilim'in seksi uzun bacaklı güzeli Ezgi Ünal kimdir?OtobiyografisiTV8 Ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim'de Ezgi Ünal yarışmanın güzel kızlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bu sezon güzelliğiyle olduğu kadar tarzıylada konuşulacak bir isim olarak öne çıkıyor. Zayıf, zarif ve sarışınlığı ile dikkat çekiyor.
İşte Benim Stilim Ezgi Ünal kimdir?Özgeçmişi ve bilinmeyenleri..Ezgi Ünal yarışmanın güzel kızlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Bu sezon güzelliğiyle olduğu kadar tarzıylada konuşulacak bir isim olarak öne çıkıyor. Zayıf, zarif ve sarışınlığı ile dikkat çekiyor.

İşte Benim Stilim yarışmasının güzel yüzü Ezgi Ünal daha önce Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışmıştı. Ancak yarışma tutmayıp sona erince ekrana erken veda etmek zorunda kalmıştı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Alabora yarışmasında yarışıyordu. Sonra yarışma tutmadı ve yarıda erken veda etmek zorunda kaldılar. Ezgi Ünal aslen Isparta’lı ama İstanbul’da yaşıyor. 


Yaşı:26 Boyu:1.75

Kilosu:56 

Mesleği:Tasarımcı Moda tasarım mezunu yarışmaya katılma amacını “Giyinmeyi seviyorum. Göstermeyi de seviyorum bu sebepten yarışmaya katılıyorum'' diye ifade etti.