İşte Benim Stilim'de şok kavga ortalık yine karıştı!

İşte Benim Stilim'de şok kavga ortalık yine karıştı!
İşte Benim Stilim'de şok kavga ortalık yine karıştı!!İşte Benim Stilim'de Nur Yerlitaş Sima'yı neden azarladı!İşte Benim Stilim'de gergin anlar ortalık karıştı.İşte Benim Stilim'in yarışmacılarından Sima Şerafettinova, Cerem Gümgüz'ün annesinin ölümünü duygu sömürüsü olarak kullandığını iddia etmesinin ardından ortalık birbirine girdi.
İşte Benim Stilim'de gerginlik ortalık yine karıştı! İşte Benim Stilim'de Nur Yerlitaş Sima'yı neden azarladı!İşte Benim Stilim'de gergin anlar ortalık karıştı.İşte Benim Stilim'in yarışmacılarından Sima Şerafettinova, Cerem Gümgüz'ün annesinin ölümünü duygu sömürüsü olarak kullandığını iddia etmesinin ardından ortalık birbirine girdi.

Ekranların fenomen yarışması İşte Benim Stlim'de yine ortalık gerildi.Moda yarışmasında bu akşam ekrana gelen blümde yine gerginlik yaşandı.

Cerem, Sima'nın iddiaları karşısında gözyaşlarına boğulunca, Nur Yerlitaş dayanamadı. Nurella, Sima'ya 'Sen susacaksın ve bir daha konuşmayacaksın' diye sesini yükseltti. Sunucu Öykü Serter de Cerem'e sarılarak teselli etmeye çalıştı...