İşte Benim Stilim'de 12 Haziran gecesi final heyecanı var!İşte Benim Stilim'in galibi kim olacak!

İşte Benim Stilim'de 12 Haziran gecesi final heyecanı var!İşte Benim Stilim'in galibi kim olacak!
İşte Benim Stilim'de 12 Haziran gecesi final heyecanı var!İşte Benim Stilim'in galibi kim olacak?TV8 Ekranlarında yayınlanan fenomenleşen moda yarışmasında final heyecanı 12 Haziran gecesi yaşanacak ve kazanan belli olacak.
 İşte Benim Stilim'de 12 Haziran final heyecanı!Finali kim kazandı SMS 1.kim oldu?TV8 Ekranlarında yayınlanan fenomenleşen moda yarışmasında final heyecanı 12 Haziran gecesi yaşanacak ve kazanan belli olacak.

İşte Benim Stilim finalistleri Ezgi, Gülşah, Şilan, Zeynep ve Çağla en iddialı kostümleriyle podyuma çıkacak. Peki birinci kim olacak?

İşte Benim Stilim'de büyük finalde konuk muhteşem şarkılarıyla Sinan Akçıl. Türkiye'nin en tarz kadınının seçileceği İşte Benim Stilim'de birinci kim olacak? İşte finalistler..

Yarışmacılar her hafta kendilerine verilecek ödül ile haftanın konseptine en uygun kıyafetleri bulup almaya çalışırken, ekran karşısındakilere doğru giyinebilmenin tüyolarını vermeye devam edecekler. Her hafta en popüler şarkıcıların konuk olacağı “İşte Benim Stilim ”de konuklar şarkılarını seslendirirken, yarışmacılar, podyumda yürüyecekler. Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve Öykü Serter’le “İşte Benim Stilim” hafta içi her gün TV8’de!

Kim 1.olacak sizlerin yorumlarını bekliyoruz.