İşte Benim Stilim'de 10 Nisan haftanın finalinde kim elendi!İşte elenen isim

İşte Benim Stilim'de 10 Nisan haftanın finalinde kim elendi!İşte elenen isim
İşte Benim Stilim'de 10 Nisan haftanın finalinde kim elendi!İşte elenen isim TV8'in sevilerek izlenen programlarından İşte Benim Stilim'de bu akşam eleme gecesi vardı. Merakla beklenen konu programda ilk elenecek isim kim olacağıydı?
 TV8'in sevilerek izlenen programlarından İşte Benim Stilim'de bu akşam eleme gecesi vardı. Merakla beklenen konu programda ilk elenecek isim kim olacağıydı? 
İŞTE ELENEN İSİM

İşte Benim Stilim yepyeni sezonu ve yepyeni kızlarla kaldığı yerden devam ediyor. 3. sezonun ilk eleme gecesi yapıldı. Bir kişi elendi. Yarışmaya ilk haftasında veda eden yarışmacı kim oldu? İşte Benim Stilim 10 Nisan kim elendi? Esra Erol'un konuk jüri üyesi olduğu İşte Benim Stilim 10 Nisan eleme gecesi rengarenk geçti. Ancak bir yarışmacı elendi.

Sima ve Tümay kavgası

İşte benim Stilim'e Sima ve Tümay hızlı başladı. Kuliste kavga eden iki yarışmacı bu tartışmalarını yarışmaya da taşıdı. Tümay ve Sima arasında yaşanan gerginliğe diğer kızlar da katılınca tartışma dakikalar sürdü.

Sinem Umaş ağladı

Duygu Barazi'nin gerçek kürk giyerek katıldığı yarışmada daha önce köpeği öldüğü için hayvanlara karşı hassas olan Sinem ağlamaya başladı. Sinem'in bu tavırlarını kameraya oynamak olarak değerlendirilen Duygu Barazi diğer kızlar tarafından da samimiyetsiz bulundu.