İşte Benim Stilim Yeşim Aydın kimdir!İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Yeşim Aydın kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor!Biyografisi

İşte Benim Stilim Yeşim Aydın kimdir!İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Yeşim Aydın kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor!Biyografisi
İşte Benim Stilim Yeşim Aydın kimdir?İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Yeşim Aydın kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?Biyografisihakkında tüm bilgiler habervan.com'da..
 İşte Benim Stilim yeni sezon Yeşim Aydın kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor?Biyografisi hakkında tüm bilgiler habervan.com'da..

Ünlüler formatı tutmayınca erken final yapan İşte Benim Stilim, yeni sezon için düğmeye bastı. Merak uyandıran yarışmacıların yanı sıra sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın geri dönmesiyle eski performasını yakalaması beklenen İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda da dikkat çeken isimler var. Hakan Akkaya, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş'ın jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğu ise yine Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacıları yine hem tarz hem de karakter olarak çok farklı. Peki açılışı bugün yapan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler?İşte Benim Stilim'de bu sezon yarışacak olan yarışmacıların isimler şöyle; Yeşim Aydın, Dicle Turgal, Bahar Candan, Tuğba İldiz, Yağmur Aktaş, Meral Avcı, Zeynep Vuran, Dilara Rabiya Yaşar, Esin Çepni, Selay Topçuoğlu, Özge Sarı, Melike Çamlıoğlu.

YEŞİM AYDIN KİMDİR?

Renkli gözleri ve sarı saçlarıyla İşte Benim Stilim All Star yarışmasının birincisi Ayşenur Balcı'yı anımsatan Yeşim Aydın, 21 yaşındadır. Bilim kurgu filmlerine bayıldığı gibi kitap konusunda tam tersi romantik olduğunu ifade eden Yeşim Aydın, giyim tarzını daha çok street fashion olarak yorumluyor.