İşte Benim Stilim Bahar kimdir!İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Bahar Candan kimdir ,kaç yaşında!Biyografisi

İşte Benim Stilim Bahar kimdir!İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Bahar Candan kimdir ,kaç yaşında!Biyografisi
İşte Benim Stilim Bahar kimdir?İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Bahar Candan kimdir ,kaç yaşında?Biyografisi..Bahar Candan hakkında tüm detaylar haberimizde..
 İşte Benim Stilim(İBS)yeni sezon Bahar Candan kimdir kaç yaşındadır?Biyografisi..Bahar Candan hakkında tüm detaylar haberimizde..

BAHAR CANDAN KİMDİR?

İşte Benim Stilim All Star formatının ikincisi Nihal Candan'ın kızkardeşi Bahar Candan, 19 yaşındadır. Tam adı Fatma Bahar Candan olan genç yarışmacı, kızkardeşi gibi Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesinde okuyor ve diğer aile bireyleri gibi avukat olmak istiyor.

Ünlüler formatı tutmayınca erken final yapan İşte Benim Stilim, yeni sezon için düğmeye bastı. Merak uyandıran yarışmacıların yanı sıra sevilen jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın geri dönmesiyle eski performasını yakalaması beklenen İşte Benim Stilim'in yeni sezonunda da dikkat çeken isimler var. Hakan Akkaya, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Nur Yerlitaş'ın jüri koltuğunda oturduğu, sunuculuğu ise yine Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim'in yeni yarışmacıları yine hem tarz hem de karakter olarak çok farklı. Peki açılışı bugün yapan İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları kimler?İşte Benim Stilim'de bu sezon yarışacak olan yarışmacıların isimler şöyle; Yeşim Aydın, Dicle Turgal, Bahar Candan, Tuğba İldiz, Yağmur Aktaş, Meral Avcı, Zeynep Vuran, Dilara Rabiya Yaşar, Esin Çepni, Selay Topçuoğlu, Özge Sarı, Melike Çamlıoğlu.