İşte Benim Stilim All Star güzel yarışmacı Özden Cerrahoğlu kimdir!Biyografisi

İşte Benim Stilim All Star güzel yarışmacı Özden Cerrahoğlu kimdir!Biyografisi
İşte Benim Stilim All Star güzel yarışmacı Özden Cerrahoğlu kimdir?Biyografisi.İşte Benim Stilim All Star'da boy gösteren güzel yarışmacı Özden Cerrahoğlu hakkında detayları sizler için derledik.
 İşte Benim Stilim All Star Özden Cerrahoğlu kimdir?Biyografisi..İşte Benim Stilim All Star'da boy gösteren güzel yarışmacı Özden Cerrahoğlu hakkında detayları sizler için derledik.

Özden Cerrahoğlu, 1991 senesinde Hatay’ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelmiştir. İstanbulBeşiktaş’da yaşamanını sürdürmektedir. Moda tasarımı öğrenciliği devam etmektedir.

TV 8'de ekrana gelen eski ismiyle Bu Tarz Benim (İşte Benim Stilim) yarışmasının favori isimlerinden biri olan ve 30 Kasım 2014 tarihinde başlayan ikinci sezon yarışmacısı Özden Cerrahoğlu . Özden’nin hayallerinden biri de butik pastane açmak. İlerleyen yıllarda kendi markasını da çıkarmayı planlıyor. Amy Winhouse’ın ölümü geçmişte Özden Cerrahoğlu’nu derinden etkilemiş. Ayrıca Leonardo De Caprio’nun ödül alamaması da Özden Cerrahoğlu’nu derinden etkilemiş. Kendine has bir tarzı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini söyleyen Özden Cerrahoğlu jüri tarafından da çok beğeniliyor.

Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu’yu fırçaladı. Yayınlandığı günden itibaren olayların programı olan İşte Benim Stilim yine olayları ile gündeme bomba gibi oturuyor. 2. sezon yarışmacılarından Özden Cerrahoğlu ile Nur Yerlitaş arasında yaşanan gerginlik devam ediyor. Yarışmacı podyumda yürüdüğü anlarda Nur Yerlitaş adeta onu protesto etti. Yarışmacıyı sürekli eleştiren Nurella lakaplı Nur Yerlitaş, o yürürken önünü çiçeklerle, saksılarla kapatarak görmemezlikten geldi.