İşte Benim Stilim All Star azeri güzeli Sima Şerafettinova kimdir!Biyografisi muhteşem fotoğrafları

İşte Benim Stilim All Star azeri güzeli Sima Şerafettinova kimdir!Biyografisi muhteşem fotoğrafları
İşte Benim Stilim All Star azeri güzeli Sima Şerafettinova kimdir? muhteşem fotoğraflarıOtobiyografisi...TV8 Ekranlarında yayınlanan fenomen moda yarışması yarışmacılarından Sima Şerafettinova hakkında bilgileri sizler için araştırdık.
İşte Benim Stilim All Star azeri güzeli Sima Şerafettinova kimdir?Özgeçmişi  muhteşem fotoğraflarıTV8 Ekranlarında yayınlanan fenomen moda yarışması yarışmacılarından Sima Şerafettinova hakkında bilgileri sizler için araştırdık.

Azerbaycanlı Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları içinde en çok merak edilen isim oldu. Peki babasının holding sahibi olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova kimdir, kaç yaşında ve hangi üniversitede ne okuyor? İşte Sima Şerafettinova hakkında merak edilenler. 

Sima Şerafetinova İşte Benim Stilim yeni yarışmacılarının en küçük ismi. 17 yaşında olan Sima Şerafetinova ailesinin izniyle yarışmaya katılmış. 'Çakma barbi' lakabı takılan Sima Şerafettinova Azerbaycanlı. 

SİMA 'NIN BABASI KİMDİR?
sima-şerafettinova-kimdir.jpgSima'nın anlattığına göre babası Azerbaycan'da önemli bir işadamı ve bir holding sahibi... 15 yaşında Azerbaycan'da babasından gizli olarak 13 yaşında fotomodellik yapmış. 
sima-şerafettinova-işte-benim-stilim.jpg15 yaşında da babasından izinsiz olarak bu kez de güzellik yarışmasına katılmış. Tek çocuk olan Sima ailenin şımarak kızı olarak görülüyor. 

AZERBAYCAN'DA ÜNLÜ MÜ?
best-model-sima-şerafetinova.jpgAzerbaycan 'da ünlü olduğunu söyleyen Sima Şerafetinova 2014 Best Model Of Azerbaycan birincisi olduğunu söyledi. Azerbaycan'da birinci olduktan sonra televizyonda stend-up yaptığını söyleyen Sima , bir programda da jüri olmuş.
sima-şerafettinova-instagram.jpg
6 dil bildiğini öne süren Sima Azerice , Türkçe , Rusça ve İngilizce 'yi ana dili gibi konuştuğunu Ukraynaca ve İspanyolca'da çok az konuşabildiğini söyledi. Sima Şerafettinova Türkiye'de özel bir üniversitede bilgisayar mühendisliği eğitimi alıyor. 
Azerbaycanlı ve 17 yaşında. Türkiye'de yaşıyor. Bilgisayar Mühendisliği okuyor. Süslü giyinmeyi sevdiğini söylüyor. İşte Benim Stilim yarışmasına 2015 de katılan Sima Şerafetinova Azerbeycan'dan yarışmaya katılıyor. Daha 17 yaşında körpecik olan Sima çok iyi Türkçe konuşuyor. Sima Şerafetinova 2014 güzellik birincisi.

İŞTE SİMA ŞERAFETİNOVA'NIN RESİMLERİ












İŞTE BENİM STİLİM YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?

İşte Benim Stilim finalinde yeni yarışmacılar da ilk kez kameralar önüne çıktı. Yeni yarışmacılar arasında bol bol yabancı yer alıyor. Diyarbakır 'dan gelen güzel yarışmacı da öne çıkan isimlerden biri oldu. İşte Benim Stilim yeni sezon yarışmacıları: Elçin Kayadibi Şenel, Ezgi Ünal, Ceren Gündüz, Mihriban Akgül, Tümay Tali, Didem Ezgi Akın, Sima Şerafetoniya, Şilan Makal, Neda Poursaeid, Duygu Barazi, Sinem Umaş, Büşra Eyen Siral.