İbrahim Tatlıses gözağrısı o otelini sattı!

İbrahim Tatlıses gözağrısı o otelini sattı!
İbrahim Tatlıses gözağrısı o otelini sattı!Ünlü şarkıcı İmparator Lakaplı İbrahim Tatlıses Kuşadası'nda bulunan 4 yıldızlı otelii Tatlıses Oteli’ni sattı.Tatlıses 2007'de inşa ettiği oteli uzun zamandır satmak istiyordu.
Ünlü şarkıcı İmparator Lakaplı İbrahim Tatlıses Kuşadası'nda bulunan 4 yıldızlı otelii Tatlıses Oteli’ni sattı.Tatlıses 2007'de inşa ettiği oteli uzun zamandır satmak istiyordu.

Tatlıses Turizm'e bu otelle atılmış ve zamanının bir çok kısmını bu otelde geçiriyordu.İbrahim Tatlıses'in oteli aralarında Kuveytli işadamınında bulunduğu Kuşadası’nda AKP Belediye Meclis Üyeliği de yapan Saray Restoran’larının sahibi Ahmet Candan ve yine restorancı Yılmaz Temel'e sattı.Otelin yüzde 50'sinin Kuveytli işadamına ait olduğu belirtiliyor

Otelin 15 miyon TL'ye satıldığı belirtiliyor.Bu arada, Tatlıses’ten 4 yıldızlı oteli alan Ahmet Candan ve Yılmaz Temel, tadilat çalışmalarına başladı. Turizm sezonuna tamamen yenilenerek girecek otelin isminin de Royal Palas Hotel olarak değişeceği kaydedildi.