Güneşin Kızları Nazlı YılmazKimdir!Burcu Özberk kimdir!

Güneşin Kızları Nazlı YılmazKimdir!Burcu Özberk kimdir!
Güneşin Kızları Nazlı YılmazKimdir?Burcu Özberk kimdir?Kanal D ekranlarında başlayan yaz dizisi Güneşin Kızları büyük ilgi topladı ve ilk bölümü ile beğenildi.Dizide Nazlı Yılmaz karakterini canlandıran Burcu Özberk dikkat çekti ve oldukça merak ediliyor.Burcu Özberk kimdir?
 Kanal D ekranlarında başlayan yaz dizisi Güneşin Kızları büyük ilgi topladı ve ilk bölümü ile beğenildi.Dizide Nazlı Yılmaz karakterini canlandıran Burcu Özberk dikkat çekti ve oldukça merak ediliyor.Burcu Özberk kimdir?

Güneş'in Kızları Nazlı Yılmaz kimdir?

Nazlı Yılmaz Nam-ı diğer hırçın kızımız. İkizlerden ‘büyük’ olanı. Tabi sadece 5 dakika farkla. Ama bu Nazlı’nın her fırsatta ablalık taslamasını engellemiyor. Selin ile hiç anlaşamıyorlar. Nazlı, inatçı, başı beladan kurtulmayan, kavgacı, bela bir genç kız. Sürekli bir volkan gibi patlıyor, sürekli atarlı! Hırçınlığı çevresindekilere zarar verse de, en çok kendisine zarar veriyor. Neyse ki hayatında resim var. Grafiti artisti olan Nazlı, kendini en iyi şekilde sokaklarda ifade edebiliyor. Sokağın, öfkenin, isyanın ruhu olan rap müzik de Nazlı’nın vazgeçilmezi…


Burcu Özberk kimdir?

1990 Ankara doğumlu olan güzel oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okurken Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huri Cihan Sultan rolüyle yer almıştır. Burcu Özberk 1.70cm boyundadır.