Gülben Ergen'in şok dolmuş görüntüleri görenleri şoke etti

Gülben Ergen'in şok dolmuş görüntüleri görenleri şoke etti
Şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz gün minibüsebinerek minübüsteki halini videoya çekmişti. Lüks bir arabası olmasına rağmenminibüse binmeyi tercih eden güzel şarkıcı içinde bulunduğu anları kamerayakaydetmeyi de unutmadı. Gülben Ergen, lüks otomobillerini birkenara bırakıp minibüse bindi. Minibüste kendi videosunu çeken Ergen, o anları Instagram hesabındapaylaştı. Gülben Ergen'i minübüstekiler tanımadı! Sanatçı izlenimerini videoyayansıttı.Gülben Ergen'in minübüs macerası videoya böyleyansıdı! Ünlü şarkıcı G

Şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz gün minibüse binerek minübüsteki halini videoya çekmişti. Lüks bir arabası olmasına rağmen minibüse binmeyi tercih eden güzel şarkıcı içinde bulunduğu anları kameraya kaydetmeyi de unutmadı. Gülben Ergen, lüks otomobillerini bir kenara bırakıp minibüse bindi. Minibüste kendi videosunu çeken Ergen, o anları Instagram hesabında paylaştı. Gülben Ergen'i minübüstekiler tanımadı! Sanatçı izlenimerini videoya yansıttı.Gülben Ergen'in minübüs macerası videoya böyle yansıdı! Ünlü şarkıcı Gülben Ergen halkın içine karışmak için minübüs yolculuğu yaptı. Gülben Ergen normal insanlar gibi minibüse bindi ama bu olağanüstü bir durum gibi sosyal medyada da yayınlayınca olan oldu. Bazı takipçileri büyük tepki verirken Gülben Ergen sessizliğini korudu.

Ünlü şarkıcı, "Geçen minibüse binmek istedim" notuyla yayınladığı videoda, minibüste yaşadıklarını da anlattı.

 

"MİNİBÜSE BİNMEK ÇOK ZEVKLİ"

 

Ergen, yayınladığı videonun altına; "Hayatı hayatın içinde yaşamak gerek...gerçekler burada...arkadaki teyze oğlunu arıyor, bu saatte ne sineması bu tıkıldın yine!! diyor, yanımdaki genç kız doktorunu arıyor 10 seans sonra ilerleme olur mu, bu arada kontrole geleyim mi diyor, şoförümüz gergin atıyor vitesi ileri, iki genç sınavla alakalı konuşuyorlar ama kulaklarında kulaklık var, herkesi hiç utanmadan dinliyorum çok zevkli :) " notunu düştü.