Galatasaray'dan şahane geri dönüş 3-2

Galatasaray'dan şahane geri dönüş 3-2
Galatasaray'dan şahane geri dönüş 3-2Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 kazanarak süper bir geri dönüşe imza attı. Sarı-kırmızı ekip, bu galibiyetle Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
 Galatasaray'dan muhteşem geri dönüş 3-2..Süper Toto Süper Lig'in 25. haftasında şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 kazanarak süper bir geri dönüşe imza attı. Sarı-kırmızı ekip, bu galibiyetle Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan maçta ev sahibi Kasımpaşa, 16. dakikada Castro ve 43. dakikada Tunay Torun'un attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.
Aslan'dan 13 dakikada 3 gol
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ikinci yarıya Burak Yılmaz'ı alarak başladı. Bu değişiklik maçta hemen meyvesini verdi. İkinci yarıda peş peşe goller atan sarı-kırmızılılar, 13. dakika içinde 3 gol kaydederek üstün duruma geçti.
İlk golünü 52. dakikada Selçuk İnan'la bulan Galatasaray, 55. dakikada Umut Bulut'la skoru eşitleyip (2-2), 65. dakikada da Burak Yılmaz'la 3-2 öne geçmeyi başardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve sarı-kırmızılılar, karşılaşmayı 3-2 kazanarak hanesine 3 puan yazdırdı. 
Bu sonuçla Galatasaray, puanını 55'e çıkararak şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet alırken son 9 lig maçında yalnızca 1 kez kazanabilen Kasımpaşa ise 29 puanda kaldı.