Eurovision 2015 Elnur Huseynov 'Hour Of The Wolf' performansı!

Eurovision 2015 Elnur Huseynov 'Hour Of The Wolf' performansı!
VİDEO- Eurovision 2015 Elnur Huseynov 'Hour Of The Wolf' performansı!Eurovision şarkı yarışmasında Azerbaycan'ı temsil O Ses Türkiye Birincisi Elnur Huseynov yarışmada ancak 12. olabildi.Hour Of The Wolf isimli şarkısını seslendiren şarkıcı beklenen başarıyı sağlayamadı.
 Eurovision 2015 Elnur Huseynov 'Hour Of The Wolf' performansı!Eurovision şarkı yarışmasında Azerbaycan'ı temsil O Ses Türkiye Birincisi Elnur Huseynov yarışmada ancak 12. olabildi.Hour Of The Wolf isimli şarkısını seslendiren şarkıcı beklenen başarıyı sağlayamadı.

Türkiye ve Azerbaycan ülkelerini temsil eden Elnur Hüseynov beklenen karşılığı alamadı. Sahneledi performansı ülkelerden gelen puanlar ile 12. Sırada tamamlayarak veda etti. İşte dün akşam yayınlanan Elnur Huseynov - Hour Of The Wolf performansı.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye'nin katılmadığı yarışmada Azerbaycan'ı, 'O Ses Türkiye' birincisi Elnur, ‘Hour of the Wolf’ adlı şarkısıyla temsil etti. Türkiye'den Acun Ilıcalı, Asuman Dabak, Gupse Özay ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimlerin paylaştıkları videolarla destek verdiği Elnur Hüseynov, beklediği sonucu alamadı. Eurovision 2015'te yarışan Elnur Hüseynov ise 49 puanla 12'nci oldu.
İlk kez 2008 yılında ülkesini Eurovision Şarkı Yarışması'nda temsil eden Elnur, 8'inci olmuştu.