Ece Erken dayanamadı Eymen bebeğin fotoğrafını yayınladı!

Ece Erken dayanamadı Eymen bebeğin fotoğrafını yayınladı!
Ece Erken dayanamadı Eymen bebeğinfotoğrafını yayınladı!Ünlüsunucu Ece Erken bir erkek çocuğu dünyaya getirmiş ve 40'ı çıkmadan fotoğrafını paylaşmayacağım demişti.Fakat bu sözünü tutamadı ve Eymen bebeğin fotoğarafını yayınladı sosyal medya yıkıldı.
 Ece Erken dayanamadı Eymen bebeğin fotoğrafını yayınladı!Ünlü sunucu Ece Erken bir erkek çocuğu dünyaya getirmiş ve 40'ı çıkmadan fotoğrafını paylaşmayacağım demişti.Fakat bu sözünü tutamadı ve Eymen bebeğin fotoğarafını yayınladı sosyal medya yıkıldı.

Ünlü sunucu Ece Erken daha fazla dayanamayıp oğlununfotoğrafını paylaştı. 40’ı çıkmadan paylaşmayacağını söyleyen Erken daha fazladayanamayacağım dedi. Ece Erken daha fazla dayanamadı ve oğlunun fotoğrafınıpaylaştı.


Geçen ay oğlu Eymen’i kucağına alan sunucu Ece Erken, sabaherken saatlerde doğumun hemen ardından bebeğinin arkadan fotoğrafını paylaşarakdikkatleri üzerine çekmişti.  Dayanamayacağım galiba   Oğlunun40’ı çıkana kadar yüzünü gösteren fotoğraf paylaşmayacağını açıklayan Erken,önceki gece uyurken paylaştığı pozun altına 40’ına kadar dayanamayacağım galibayazdı.