Doğukan Mançodan Şoke Eden Gelişme Eşinden Boşanacak....

Doğukan Mançodan Şoke Eden Gelişme Eşinden Boşanacak....
Survivor'dakiperformansıyla adından söz ettiren Barış Manço'nun oğlu DoğukanManço hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. DoğukanManço, Survivor'daki performansıyla adından söz ettiriyor. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço magazingündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Tuba - Doğukan Manço çifti üç yıldır evli. Çiftin arasına buaralar kara kedinin girdiği iddia ediliyor. DoğukanManço'nun eşi olan TubaManço'nun evi taşıması akıllara boşanıyorlar mı sorularını getirdi. Sosyal medyadan bir yarışm

Survivor'daki performansıyla adından söz ettiren Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Doğukan Manço, Survivor'daki performansıyla adından söz ettiriyor. Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço magazin gündemini sarsacak bir iddia ortaya atıldı. Tuba - Doğukan Manço çifti üç yıldır evli. Çiftin arasına bu aralar kara kedinin girdiği iddia ediliyor. Doğukan Manço'nun eşi olan Tuba Manço'nun evi taşıması akıllara boşanıyorlar mı sorularını getirdi. Sosyal medyadan bir yarışmayı isim vermeden eleştiren Tuba Manço'ya telefon edilerek iddialar soruldu. Peki Doğukan Manço eşinden boşanıyor mu? Doğukan Manço'ya Survivor yaramadı. Manço 3 Yıllık eşiyle ayrılığın eşiğine geldi. Eşi Tuba Manço'nun söz konusu program Survivor hakkında sosyal medya ağında attığı mesaj da bu dedikoduları destekler nitelikteydi.

 

Survivor'daki performansıyla adından söz ettiren Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

 

SURVIVOR'DA AYRILIĞIN EŞİĞİNE GELDİLER

 

Üç yıldır evli olan Tuba - Doğukan Manço çifti arasında kara kediler geziyor. Daha önce de Doğukan Manço sarışın bir bayanla kaçamak yaptığı için arası açılan çiftin Survivor'ın başlamasıyla ayrılığın eşiğine geldiği, hatta Tuba Manço'nun ayrı bir eve taşındığı öne sürüldü.

 

"SURVİVOR SAÇMA BİR PROGRAM"

 

Ortaya atılan iddiaları destekleyen yazı ise Tuğba Manço'nun Twitter hesabından geldi. Tuğba Manço Twitter hesabından eşinin yarıştığı Survivor yarışmasını şu sözlerle eleştirdi. "İnsanların zamanını boş yere çalan, saçmalar saçması bir program bu! O kadar üzülüyorum ki geldiğimiz şu duruma ülke olarak..."