Bigborthertr afacan Onur kimdir! Onur'un Biyografisi

Bigborthertr afacan Onur kimdir! Onur'un Biyografisi
Bigborthertr afacan Onur kimdir? Onur'un Biyografisi.STar TV'de başlayan Big Brother adlı programın yarışmacıları merak ediliyor..
Bigborthertr afacan Onur kimdir? Onur'un Biyografisi..STar TV'de başlayan Big Brother adlı programın yarışmacıları merak ediliyor..

Big Brother Türkiye Onur Kimdir ? Dünyanın en popüler yarışmalarından biri olan Big Brother Star Tv ekranlarında başladı. Milyonlarca izleyiciye ulamaşyı başaran yarışma biri bizi gözetliyor ve surviver yarışmalarının bir karışımı olarak karşımıza çıkıyor. Yarışmacıların aynı evi paylaştığı ve elenmemek adına düzenlenen yarışma ve engeller karşısında başarı elde edecekleri eğlence ve heyecan dolu bir program bizi bekliyor.

Yarışmacılar arasında ise birbirinden ilginç kişiler yer alıyor. Türkiye’nin yakından tanımaya başlayacağı kişiler arasında ise göze çarpan yarışmacılarından biride İdil.

Peki Big Brother Türkiye Onur Kimdir  ?

Henüz 20 yaşında olan yakışıklı yarışmacı okuluna ara vererek yarışmaya katıldı. Birçok kişinin merak ettiği sorular arasında Onur nereli sorusu yer alacaktır. Mersinli olan yakışıklı yarışmacı oldukça iddialı olarak başladığı yarışmada iyi bir noktaya geleceğini ve birinci olarak yarışmadan çıkacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.