Beni Affet Feride öldü mü diziden ayrıldı mı!

Beni Affet Feride öldü mü diziden ayrıldı mı!
Beni Affet Feride öldü mü diziden ayrıldı mı yoksa Cüneyt yardım edecek mi?
 Beni Affet dizisinde Cuma günü Feride’yi öldürmek için sinsice plan yapıp ona ilaç içirmişlerdi ve daha sonra ev yandı. Evin yanmasında bir ceset bulundu ama teşhis ederken onun olmadığı söylenmişti.

Feride’nin hasretiyle yanan Cüneyt dağ evine gitmiştir fakat orada karşılaştığı manzara karşısında şok olur.

Cüneyt bu manzaranın ardından Solmaz ve doktorun oynadığı kötü oyunun farkına varabilecek mi?

Yanan evden karısını nasıl kurtaracak bilinmiyor.Feride yanan evin içinde kayboldu ve nerede olduğu bilinmiyorPeki Feride ölerek diziden ayrıldı mı sizin görüşünüz nedir?

Beni affet hafta içi hergün aynı saatinde yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Beni Affet 855. bölüm 27 kasımda Feride kurtulabilecek mi göreceğiz.

Bahar’ın Demir’in yapmış olduğu evlilik teklifine olumsuz yanıt vermesi, Kemal’in keyfini yerine getirir. Bahar’dan kolay kolay vazgeçmeyecek olan Demir’in, yurt dışından dönen İnci ile yapacağı işbirliği, hangi gelişmelere neden olacaktır? Mahir’e olan hislerini sonunda açıklamaya karar veren Kader, acaba aşkına karşılık bulabilecek midir?

Türkiye ’nin en çok izlenen günlük dizisi ‘Beni Affet’ ekibi yeni bölüm için hazırlık içinde. Başrollerini Mert Altınışık, Gaye Turgut Evin, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı Beni Affet yepleni bölümleriye kaldığı yerden devam ediyor. 

Feride’nin sayılı günleri kaldığını açıklamasının ardından, bu gerçeğe inanmak istemeyen Osman adeta yıkılır. Feride’nin yaptığı açıklama gereği, yüreği kan ağlasa da, Hasret’in Cüneyt’in yanında kalmasına razı olur. Murat’la olan duygusal yakınlığı hisseden Zühre, Reyhan’ı tatlı bir dille uyarır.

Demir’in Bahar’a romantik bir evlilik teklifi edebilmesi için gereken tüm ayrıntılar düşünülmüştür.  Demir, teklifini Bahar’ın kabul edeceği umudunu taşırken, Kemal ve Bahar ise kaldıkları otel odalarında birbirlerini düşlemektedirler. Kader ve Mahir arasındaki samimiyet ise gittikçe artmaktadır.