Barış Arduç'tan şok sağlık haberi!Barış Arduç sevenlerine kara haber

Barış Arduç'tan şok sağlık haberi!Barış Arduç sevenlerine kara haber
Son zamanların en popüler yıldızı ve genç kızların sevgilisi BarışArduç'tan sevenlerini üzen kara haber geldi.
 Son zamanların en popüler yıldızı ve genç kızların sevgilisi BarışArduç'tan sevenlerini üzen kara haber geldi.

Kısa bir süre önce zatürreye yakalanan oyuncu Barış Arduç'un gerçek hastalığının verem olduğu iddia edilmişti. Çocuklukta olunması gereken verem aşısı ailesi tarafından yaptırılmayan Arduç’un uzun saatler beklediği set ortamında vereme yakalandığı ve bu yüzden apar topar hastaneye kaldırıldığı söylenmişti. Ancak sevilen oyuncunun menajerlik şirketi Ahmet Koraltürk'ten yapılan açıklamada bu söylentiler yalanlandı. Arduç'un vereme yakalandığının söz konusu olmadığı açıklandı.
Barış Arduç kimdir?

Barış Arduç, 1987 yılında İsviçre'de emlakçılık yapan bir anne babanın ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Aslen Arnavut'tur. Ağabeyi Onur Arduç ve kardeşi Mert Arduç ile beraber 3 kardeştir. İlkokulu Sakarya ve Gölcük'te, ortaokulu Bolu da okuyan Arduç, lise son sınıfta ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek ortaöğrenimini burada tamamladı. Liseden mezun olduktan sonra Kayseri'de spor akademisini kazandı fakat ilk yılında okula adapte olamayınca İstanbul'a geri döndü. Aktif olarak yüzme, dalgıçlık, futbol, basketbol, hentbol gibi spor dallarıyla uğraşmasının yanı sıra Türkiye Sualtı Sporları Federasyonuna bağlı olarak Şile'de 8 yıl cankurtaranlık yaptı.[1] Daha sonra tiyatro sanatçısı Ayla Algan ile tanışıp Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Sadri Alışık Tiyatrosu'nda teatral eğitimine katıldı.[4] Arduç, ilk olarak 2011 yılında Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır.

Barış Arduç Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adını iyice duyurmuş, daha sonra Bugünün Saraylısı dizisinde Selim Bayraktar karakterine hayat vermiştir. 2015 Mart ayında ekrana gelen Racon: Ailem İçin adlı dizide Tekin Atan karakterini canlandırmaya başlamış, ancak dizi başarılı olamadığı için yayından kaldırılmıştır. Sadece Sen adlı sinema filminde de son sahnede oynamıştır.

14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren Deliha adlı sinema filminde rol alan ve Cemil karakterini canlandıran Arduç, şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer İplikçi karakteriyle başrol oynamaktadır. Barış Arduç 2015 yılında Derimod firmasının reklam yüzü oldu. Çekilen ilk reklam filmi Ekim ayında ekranlarda yerini aldı.

Barış Arduç'dan sürpriz girişim. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Barış Arduç da kazandığı parayı ticarete yatıran ünlülerden oldu. Arduç, kardeşi Onur Arduç ile ticarete atıldı. Ünlü oyuncu abisiyle 'ARDSTORE' adında bir aksesuar markası kurdu. Daha çok abisinin ilgilendiği markanın satışları şimdilik sosyal medya üzerinden yapılıyor.