Azeri şarkıcı Ebru Gündeş'e olan aşkını itiraf etti!

Azeri şarkıcı Ebru Gündeş'e olan aşkını itiraf etti!
Azeri şarkıcı Ebru Gündeş'e olan aşkını itiraf etti!Azerilerin ünlü şarkıcısı katıldığı televizyon programında Ebru Gündeş'e olan aşkını haykırdı.Ebru Gündeş subay(bekar) olsa büyük memnuniyetle ona evlilik teklif ederdim" dedi.Azerbaycan'ın ünlü şarkıcısı Murat Sadık Ebru Gündeş'e olan hayranlığını gizleyemedi ve itraf etti..
Azeri şarkıcı Ebru Gündeş'e olan aşkını itiraf etti! Azerilerin ünlü şarkıcısı katıldığı televizyon programında Ebru Gündeş'e olan aşkını haykırdı.Ebru Gündeş subay(bekar) olsa büyük memnuniyetle ona evlilik teklif ederdim" dedi.Azerbaycan'ın ünlü şarkıcısı Murat Sadık Ebru Gündeş'e olan hayranlığını gizleyemedi ve itraf etti..

Azerbaycan'daki Azad TV'de (ATV) yayınlanan magazin programında soruları yanıtlayan Murad Sadık, hiç kimsenin beklemediği bir ilan-ı aşkta bulundu.

Gözlerinden rahatsız olan Azeri şarkıcı Murad Sadık, Allah'tan Azeri işadamı eşi Reza Zarrab ile evli Ebru Gündeş ile düet okumayı dilediğini belirterek, "Benim sevdiğim kadın yoktur. Çünkü çok kaprisliyim. Ebru Gündeş subay (bekar) olsa, evli olmasa, ona öz aşkımı bildirirdim" diye ekledi. Murad Sadık, programda Gündeş'in 'Sen Allah'ın Bir Lütfusun' şarkısının bir bölümünü okudu.