Athena Gökhan'dan flaş açıklama!Jüriliğe devam edecek mi!

Athena Gökhan'dan flaş açıklama!Jüriliğe devam edecek mi!
Athena Gökhan'dan flaş açıklama!Jüriliğe devam edecek mi?Athena Gökhan Özoğuz seneye O Ses Türkiye'de olacak mı sorusu oldukça merak ediliyor.Ünlü şarkıcı işte bakın bu soruya nasıl yanıt verdi.O Ses Tütrkiye Yarışmasının sempatik ve renkli jüri üyes Gökhan Özoğuz seneye yarışmada jürilik yapacak mı sorusu cevabını bulurken bağlama ile tanışmasıda ilginç olmuş.
 Athena Gökhan Özoğuz seneye O Ses Türkiye'de olacak mı sorusu oldukça merak ediliyor.Ünlü şarkıcı işte bakın bu soruya nasıl yanıt verdi.O Ses Tütrkiye Yarışmasının sempatik ve renkli jüri üyes Gökhan Özoğuz seneye yarışmada jürilik yapacak mı sorusu cevabını bulurken bağlama ile tanışmasıda ilginç olmuş.

Gökhan Özoğuz, jüri koltuğunda oturduğu ’O Ses Türkiye’deyarışan Mustafa isimli bir genç sayesinde, divan bağlamayla tanıştığını veçalmaya başladığını söyledi

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ‘Gelecek yıl O SesTürkiye yarışmasına jüri olacak mı’ sorusuna yanıt verdi.
 
Gökhan Özoğuz, “O Ses Türkiye”yle ilgili sorular üzerine deyarışmanın bu yıl yapılıp yapılmayacağının henüz netleşmediğini söyledi:

 

“İki sene çok güzel geçti. Çok keyifli, bir o kadar dayorucuydu. Ekip şu an Survivor’da. Programla ilgili de herhangi bir konuşmamızolmadı. Görüşmeler başlasın, seneye devam edip etmeyeceği netleşir.”