Arda Turan Serenay Sarıkaya aşkında yeni bomba iddia!

Arda Turan Serenay Sarıkaya aşkında yeni bomba iddia!
Arda Turan Serenay Sarıkaya aşkında yeni bomba iddiaArda Turan Serenay Sarıkaya aşkı ile ilgili ortaya atılan iddia çok konuşulacağa benziyor.Arda Turan'ın bir süredir peşinde olduğu Serenay Sarıkaya'nın gönlünü fethettiği ve Rumelihisarı'ndaki evine gizlice girip çıktığı iddia edildi.
 Arda Turan Serenay Sarıkaya aşkında yeni bomba iddiaArda Turan Serenay Sarıkaya  aşkı ile ilgili ortaya atılan iddia çok konuşulacağa benziyor.Arda Turan'ın bir süredir peşinde olduğu Serenay Sarıkaya'nın gönlünü fethettiği ve Rumelihisarı'ndaki evine gizlice girip çıktığı iddia edildi.

Sinem Kobal'la 5 yıl süren olaylı ilişkisinin ardından adı Burcu Esmersoy, İdil Fırat, Diyar Onar ve Aslıhan Doğan gibi pek çok isimlerle anılan Arda Turan'la ilgili bomba bir iddia son günlerde kulaktan kulağa dolaşıyor. Yıldız futbolcunun geçen yıl GQ dergisinin gecesinde haber göndererek tanışmak istediğinin ortaya çıktığı Serenay Sarıkaya'nın sonunda gönlünü çaldığı iddia edildi. Turan'nın, sık sık sessiz sedasız İstanbul'a gelip adı beraber reklam filmi çektiği Kerem Bürsin'le anılan Sarıkaya'nın Rumelihisarı'ndaki evine gittiği öne sürüldü. 

PAKETLER BIRAKTI

Futbolcunun dikkat çekmemek için de kendi aracını değil, başka bir otomobil kullandığı ifade edildi.  Geçen günlerde Turan'ın şoförünün, Sarıkaya'nın evine çok sayıda paket bıraktığı da söylentiler arasında...

'BİZ ARKADAŞIZ' DEMİŞTİ

Serenay Sarıkaya'yla aynı ajansa bağlı olan Sinem Kobal, Arda Turan yüzünden aralarının gergin olduğu iddiasına "Biz Serenay'la rakip değiliz, iyi arkadaşız" demişti. Sarıkaya ise Arda Turan'ın peşinde olduğu iddiası sorulduğunda kızarıp güldüğü gündeme gelince "Böyle bir şey sökonusu bile değil. Özel hayatımla ilgili konuşmayı seven biri değilim" açıklamasını yapmıştı.  

kaynak:guneş