Ağaoğlu'nun minik oğlu Ali Ege smokini çekti sosyal medyayı salladı!

Ağaoğlu'nun minik oğlu Ali Ege smokini çekti sosyal medyayı salladı!
Ağaoğlu'nun minik oğlu Ali Ege smokini çekti sosyal medyayı salladı!Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile Petek Ertüre'nin oğlu Ali Ege, 23 Nisan'da yer alacağı bir dergi için smokinle poz verdi.Ali Ağaoğlu’nun minik oğlu şimdiden babasına rakip olarak görülüyor.Ali Ege smokinle verdiği muhteşem pozlarla sosyal medyayı adeta salladı.
Ağaoğlu'nun minik oğlu Ali Ege smokini çekti sosyal medyayı salladı! Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile Petek Ertüre'nin oğlu Ali Ege, 23 Nisan'da yer alacağı bir dergi için smokinle poz verdi.Ali Ağaoğlu’nun minik oğlu şimdiden babasına rakip olarak görülüyor.Ali Ege smokinle verdiği muhteşem pozlarla sosyal medyayı adeta salladı.

Ünlü isimler Hafta Sonu dergisinin 23 Nisan Benim Dergim eki için çocuklarıyla objektif karşısına geçti. Dergi için kamera karşısına geçen isimlerden biri de Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Petek Ertüre oldu.

 Petek Ertüre'yle işadamı Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, henüz iki yaşında. Ertüre, işadamı gibi smokin giyen Ali Ege'nin babası gibi arabalara meraklı olduğunu söylüyor.