9 Ağustos 2015 günlük burç yorumunuz!Melekler Kahvesi ekibinden 9 Ağustos 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

9 Ağustos 2015 günlük burç yorumunuz!Melekler Kahvesi ekibinden 9 Ağustos 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları
9 Ağustos 2015 günlük burç yorumunuz!Melekler Kahvesi ekibinden 9 Ağustos 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları
 9 Ağustos 2015 günlük burç yorumunuz!Melekler Kahvesi ekibinden 9 Ağustos 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları

9 Ağustos 2015 Pazar Günlük Burç Yorumları
9 Ağustos 2015 Pazar KOÇ Burcu Yorumu:
Maddi konularınızın gelişimi ile ilgili olarak; bugünkü görüşmelerinizi istediğiniz doğrultuda götüreceksiniz. Duygusal ilişkinizde süregelen sürtüşmelerden uzak kalamıyor ve sivri diliniz yüzünden partnerinize zor anlar yaşatıyorsunuz. Yakın çevrenizin sizin için olumlu çabalarını görmezlikten gelmemelisiniz. Sindirim sisteminize dikkat etmelisiniz. 
9 Ağustos 2015 Pazar BOĞA Burcu Yorumu:
Doğal yapınıza ters gelen karmaşalar yaşamanız yüzünden canınız sıkılabilir. Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Bugün, duygusal yaşamınızı sakin bir şekilde geçirirken; bazı özel durumların lehinize geliştiğini görmek sizi ayrıca rahatlatacak. Sorumluluk bilincinizin yüksek olduğu bir günü yaşayacak, çevresel olaylara farklı çözümler üreteceksiniz.
9 Ağustos 2015 Pazar İKİZLER Burcu Yorumu:
Doğal yapınızda süregelen değişkenliğinizi çevrenize hissettirmek istemiyorsunuz. Tepkileriniz nedeniyle kendinizi savunmak zorunda kalışınız, canınızı sıkıyor. Bugün, ailenizle işbirliği içinde olmak isteyebilirsiniz. Onların size önerdiği bazı fikirleri önemsemelisiniz. Yardım almak size cazip gelmese de, biraz düşünmelisiniz.
9 Ağustos 2015 Pazar YENGEÇ Burcu Yorumu:
Bugün, çevrenizde gelişen olaylar yüzünden ikilem yaşamanız mümkün. Etkileşim altında kalmak istemiyorsanız, mantığınızı ortaya çıkaracak davranışları benimsemelisiniz. Uzun süredir planladığınız konumlara yaklaşıyorsunuz. Sağlam davranışlar içinde olsanız bile, sizi yanıltacak çok fazla koşul var gündemde. 
9 Ağustos 2015 Pazar ASLAN Burcu Yorumu:
Mücadeleci yapınızı takdir etmemek mümkün değil. Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Karşıt düşüncelerin sizi etkilemesine izin vermiyorsunuz. İnatçı yapınızı duygusal konularda da ortaya koyduğunuz için, partnerinize ikilem yaşatmanız mümkün. Onun anlayışlı olmasını beklemeniz bazen hata oluyor.
9 Ağustos 2015 Pazar BAŞAK Burcu Yorumu:
Ani tepkisel davranışlarınızın sizi olumsuz olaylara sürüklediğini bildiğiniz halde, duygularınız konusunda kendinize dur diyemiyorsunuz. Bugün; değişen durumlar karşısında yeni fikirlerle ortaya çıkmadan önce, sizi sevenlerin fikrini almayı ihmal etmemelisiniz. Kariyerinizle ilgili problemlerde savaş vermeniz gerekebilir. Kendinizi denetlemelisiniz.
9 Ağustos 2015 Pazar TERAZİ Burcu Yorumu:
Bugün, Ay'dan olumlu etki alıyor ve daha somut olaylarla ilgileniyorsunuz. Bazı durumların yeni boyutlara gelmesi sizin için olumlu bir gelişme. Bilinçaltınızda yapmak isteyip de gerçekleştiremediğiniz bir çok şeyi; yaşama geçirme konusunda sizi destekleyen faktörler ortaya çıkıyor. Mantıklı bir şekilde değerlendirmek, size kalmış bir şey.
9 Ağustos 2015 Pazar AKREP Burcu Yorumu:
Duygusal boyutta yaşadığınız olaylar sizi oldukça etkilemiş durumda. Bugün, hislerinizin ön planda olması sizin için olumlu bir tablo oluşturuyor. Enerjinizi karşı tarafa aktarırken, partnerinizin de kendini ifade etmesini sağlamalısınız. Mesleki alanda gelişen durumlar, gücünüzü bir kez daha ortaya çıkaracak. Baş ağrılarınız olabilir.
9 Ağustos 2015 Pazar YAY Burcu Yorumu:
Çevrenizdeki tutucu ve size ters düşen olaylara tepki vermeden duramıyorsunuz. Hoşgörülü olmak zorunda kalışınız, sizi içsel bir baskıya sürüklüyor. Bugün, olaylara mizahi bir tavırla yaklaşırsanız savaşınız daha iyi netice verecek. Çünkü, geceleri uyku bozuklukları yaşamaya başladınız. Gerçek anlamda esnemeye ve dinlenmeye ihtiyacınız var.
9 Ağustos 2015 Pazar OĞLAK Burcu Yorumu:
Siz doğal olanı yapıyorsunuz. Çevrenizde sizi anlamayan bir çok kişi tarafından gereksiz bir şekilde suçlanmak canınızı sıkmamalı. Uzun vadeli işlerin kişisi olarak anılmamak o kadar önemli değil. Sonuç sizin için mükemmel gelişiyor. Maddi konularda yeni gelişmelerin ortaya çıkacağı bir dönem içindesiniz. Şimdiden kendinizi hazırlamalısınız.
9 Ağustos 2015 Pazar KOVA Burcu Yorumu:
İnatçı yapınızı bilenler işinize fazla karışmak istemiyorlar. Düşünüyor ve hızlı bir şekilde yaşama geçiriyorsunuz. Hatalarına sizin kadar sahip çıkan kişi çok az bulunur.Bugün, maddi konularda değişen istikrarsızlık yüzünden canınız sıkılabilir. Önce kendinizi düşünmek zorundasınız. Bazı konuları daha sonraya bırakmanızda fayda var.
9 Ağustos 2015 Pazar BALIK Burcu Yorumu:
Çevre ilişkilerinizi lehinize kullanmasını iyi biliyorsunuz. Sakin yapınızın altında güçlü bir sağlamcılık yatıyor. Bugün, yakın ilişkilerinizin de gündemde olacağı durumlar söz konusu. Onlarla birlikte alacağınız ortak kararlar kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. Kısa yolculukların gündemde olacağını unutmayın ve hazırlıklarınızı tamamlayın.