15 Nisan Survivor All Star SMS oylaması sıralaması!İşte 1.ve sıralama

15 Nisan Survivor All Star SMS oylaması sıralaması!İşte 1.ve sıralama
15 Nisan Survivor All Star SMS oylaması sıralaması!İşte 1.ve sıralama..Survivor ünlüler SMS oylaması sıralama neticesi acunn.com'da açıklandı!İşte sıralamaSurvivor ünlüler SMS oylaması sıralaması 1.kim olacak acunn.com'dan açıklanacak!Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor.Bu arada SMS oylamasındaki sıralamada merak ediliyor.Survivor All Star 15 Nisan Ünlüler SMS oylaması sıralaması ve 1.acunn.com'da açıklanacak ve anında burada olacak.
 Survivor ünlüler SMS oylaması sıralaması 1.kim olacak acunn.com'dan açıklanacak!Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşanıyor.Bu arada SMS oylamasındaki sıralamada merak ediliyor.Survivor All Star 15 Nisan Ünlüler SMS oylaması sıralaması ve 1.acunn.com'da açıklanacak ve anında burada olacak.

ünlüler takımında Berna ve Merve Oflaz elenecek ilk iki aday.SMS oylamasında 1.olan kişi bir ismi daha söyleyecek ve bu 3 lü arasından bir kişi adaya veda edecek.

Oldukça önemli olan ve merak edilen SMS oylaması ve sıralaması belli olduğıunda burada olacak bizden sakın ayrılmayın.1.Anıl oldu

2.Berna

3.Serenay

4.Merve Aydın

5.Hakan

6.Pascal

7.Doğukan

8.Merve Oflaz