14 Mayıs 2015 Perşembe gününün burç yorumları!Ünlü astroglardan yorumlar

14 Mayıs 2015 Perşembe gününün burç yorumları!Ünlü astroglardan yorumlar
14 Mayıs 2015 Perşembe gününün burç yorumları!Ünlü astroglardan yorumlar..Burcunuzun genel özellikleri neler ? Bugün (14 Mayıs) sizi neler bekliyor ?Burçlarınız ne diyor öğrenmek istiyorsanız ünlü astrologların yorumlarını haberimizin detayında görebilirsiniz.
 14 Mayıs 2015 Perşembe gününün burç yorumları!Ünlü astroglardan yorumlar..Burcunuzun genel özellikleri neler ? Bugün (14 Mayıs) sizi neler bekliyor ?Burçlarınız ne diyor öğrenmek istiyorsanız ünlü astrologların yorumlarını haberimizin detayında görebilirsiniz.

KOÇ

Ağırlıklarınızdan hafiflemiş olduğunuzu hissedeceğiniz keyifli bir gün karşılamakta sizleri. Maddi olarak oldukça şanslı bir gündesiniz. Biriken borçlarınızı ödeyerek birikim yapacağınız güzel bir dönemdesiniz. Özel yaşamınızda ise sosyal olmalı kendinize zaman ayırmalısınız. Eski arkadaşlarınız aracılığı ile aşk hayatınız hareketlenebilir.

BOĞA

Gökyüzü bugün işinizle ilgili ayrıntılara önem vermeniz için uyarıyor sizleri. Su Uyur Düşman uyumaz bir anlık dikkatsizliğiniz düşmanlarınızca kullanılabilir dikkatli olun. Özel yaşamınızda ise beraberliği olan Boğa’lar sevgi ve güven tazeleyebileceğiniz bir gündesiniz.

İKİZLER

Bugün işinizle ilgili beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gökyüzünden ruhunuza yansıyan olumlu etkiler girişimci ruhunuzu harekete geçirecek ve bağlantılarınızı güçlendirmenizi sağlayacak. Özel yaşamınızda da olan sizleri cesaretli kararlar almaya teşvik edecek. Beraberliğinde sorun yaşayanlar ilişkilerini sonlandırırken uyumlu bir beraberlik içinde olanlar evlilik kararı alıp ilk adımı atabilirler.

YENGEÇ

Bugün olumlu enerjiniz iş hayatınızda sizin düşüncelerinizin üzerinde güzel ve maddi olarak kazançlı çıkabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalmış biri tekrar karşınıza çıkarak yaşamınızda yer almak için size ısrarcı tavırlar sergileyebilir bir an bile etkilenseniz hatırınıza neden ayrılmış olduğunuzu getirerek karar vermeden önce bir kez daha düşünün.

ASLAN

Bugün sabah saatlerinde yaşanacak gerginliklere karşı tahammüllü davranmalısınız. Bu tavrınız işinizle ilgili konularda daha aktif ve cesaretli adımlar atmak için kullanmanız sizin için çok daha faydalı olacaktır. Yakınlarınızın görüşlerine önem verin ve onların fikirlerine danışmayı ihmal etmeyin. Bugün mümkünse işinizle ilgili önemli kararlar almaktan kaçının. Özel yaşamınızda ise özellikle beraberliği devam edenler ilişkinizi daha iyi bir noktaya taşımak için biraz daha özverili olun AŞK kazansın.

BAŞAK

Gökyüzü bugün başkalarından gelecek yardıma ihtiyaç duysanız da tüm görüşmeleri kararları kendiniz yapmaya çalışırsanız sonuç sizin için oldukça iyi olacaktır. Özel yaşamınızda ise bugün aşk gönül kapınızdan içeri girebilir. İyi niyetli yaklaşımınızın sonucunda hem maddi hem de manevi kayıplar yaşayabilirsiniz. İnsanlara nasıl davranmanız gerektiğini geçirdiğiniz acı tecrübelerle öğrenmiş olmalısınız. Şimdi bunu yaşamanıza aktarmalı ve gerçeklerden kaçmamalısınız.
TERAZİ
Bugün aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İş yaptığınız kişilerle tartışmamaya özen gösterin bir anda önemli bir işiniz sekteye uğrayabilir bu bir anlaşmanın tek taraflı fes edilmesi anlamına da gelebilir sağduyulu ve diplomatik davranmayı elden bırakmamanız gereken bir gündesiniz. Özel yaşamınızda ise AŞK ın hükmü başlıyor.

AKREP

Fiziksel çekiciliğinizin çok yüksek olduğu bir gündesiniz. Sözleriniz susar gözleriniz konuşur adeta. Karşı cinsin yoğun ilgisiyle karşılaşabilirsiniz. Bu durum beraberliği olmayan Akrepler için olumlu iken beraberliği devam edenler için oldukça stresli tartışmaları beraberinde getirebilir. Bugün bozulan ilişkilerinizi ve sürekli tekrarlayan iletişim problemlerinizi zekanızı kullanarak kimseyi rahatsız etmeyecek şekilde ortadan kaldırabilirsiniz.

YAY 

Bugün kendinizi hangi alanda ifade edip ön plana çıkarmak istiyorsanız o yönde ilerlemeli ve görüşmeler gerçekleştirmelisiniz. Gökyüzünün güçlü enerjilerini kendiniz için en iyi şekilde akıllıca kullanmaya bakın. Özel yaşamınızda ise yeni bir ilişkinin içinde iseniz beraber olduğunuz insanı daha yakından tanımaya çalışın ve gereksiz kıskançlıklar yüzünden huzursuzluklar çıkartmayın.
OĞLAK
Gökyüzü bugün işinizle ilgili hiçbir konuyu atlamadan zamanı doğru değerlendirerek yapmanız gerekenleri yetiştirmeniz konusunda uyarıyor sizleri. Akrabalarınızla ilişkilerinize dikkat edin hiç beklemediğiniz bir darbe alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mantığını fazlasıyla kullanan biri AŞK ı yaşamak ve yaşatmak için duygularınızda kendinizi sınırlamaya bırakın ve akışa teslim olun.

KOVA

Gökyüzü bugün iş hayatınızda birlikte çalıştığınız insanların görevlerini yeterince yerine getirmemeleri yüzünden verilen sözlerin zamanında yerine getirilmemesine ve buna bağlı olarak muhatap olduğunuz insanlarla gergin görüşmeler yapabileceğinize işaret etmekte. Özel yaşamınızda ise bir arkadaşlığınız aniden aşka dönüşebilir.

BALIK

Bugün hem iş hem özel yaşamınızda ayrıntılarda gizlenmiş konuları bir cımbızla çekip çıkarmayı başardığınız anda uzun zamandır rahatsızlık duyduğunuz konuları doğru tespitlerinizle ortaya çıkarabilir suçlandığınız haksızlığa uğradığınız alanlarda haklılığınızı ispatlayarak hakimiyeti ele alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise AŞK ta hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. NOT: Günlük burç yorumlarınızı yükselen ve ay burcunuzla birlikte okuyunuz.