11 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı!Verilen enfes ödül neydi

11 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı!Verilen enfes ödül neydi
11 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı?Verilen enfes ödül neydiSurvivor All Star ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi?11 Mayıs Pazartesi acunn.com...Survivor All Star'da yarışmalar nefesleri kesiyor.. Pascal'ın elenmesi ile 6 kişi kalan ünlüler bakalım ödül oyununda neler yapacaklar.Yine ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir ödül oyunu oynandı.
11 Mayıs Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı?Verilen enfes ödül neydi Survivor All Star ödül oyununu kim kazandı ne ödül verildi?11 Mayıs Pazartesi acunn.com...Survivor All Star'da yarışmalar nefesleri kesiyor.. Pascal'ın elenmesi ile 6 kişi kalan ünlüler bakalım ödül oyununda neler yapacaklar.Yine ünlüler ve gönüllüler arasında müthiş bir ödül oyunu oynandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve en çok izlenen yarışma Survivor'da heyecan fırtınası finmek bilmiyor.Her akşam nefesleri kesen mücadeleler var.


Dominik'te devam  Survivor All Star'da heyecan dinmek bilmiyor.Takımlar arasında kıyasıya mücadele ve adada yaşam mücadelesi var.Ödül kazanmak için yarışmacılar birbirleri ile kıyasıya yarışıyor.Yaklaşık 1 hafta aç kalan yarışmacılar açlık ile büyük mücadele içerisindeler.

Açlıkla mücadele eden yarışmacılar için ödül oyunu çok büyük önem taşıyor.Son konseyde eleme yaşayan ünlülerin yeni oyunlarda neler yapacakları çok büyük merak uyandırıyor.

Yat'da yemek yenilecek tatlılar makarna 

Yine 10-9 bitti bu kez kazanan gönüller oldu.