Zonguldak 20 Ocak 2016 okullar tatil edildi mi!

Zonguldak 20 Ocak 2016 okullar tatil edildi mi!
Zonguldak'ta kar yağışı kent merkezinde devam ediyor.Zonguldak 20 Ocak 2016 okullar tatil edildi mi?
 Zonguldak'ta kar yağışı kent merkezinde devam ediyor.Zonguldak 20 Ocak 2016 okullar tatil edildi mi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yarın ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde görülecek kar yağışlarının, Batı Karadeniz (Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ile Kastamonu ve Karabük’ün kuzeyi ), Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Sakarya, Bitlis, muş, Bingöl, Erzincan, Tunceli, Hakkari, Şırnak ve Ağrı ile Batman ve Siirt’in yükseklerinde kuvvetli (10-20 cm ) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.



2 BÖLGE İÇİN ’KUVVETLİ FIRTINA’ UYARISI

Orta Karadeniz ve Akdeniz’de fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Orta Karadeniz'de rüzgarın salı günü Sabah saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Batı Akdeniz’de bugün(Pazartesi) akşam saatlerinden sonra, yarın sabah saatlerinden itibaren Doğu Akdeniz’de rüzgarın; batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 (50-75 km/s) kuvvetinde fırtına, yer yer 9 (90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor" denildi.

Zonguldak 20 Ocak 2016 okullar tatil edildi mi?

Zonguldak ili için henüz okulların tatil edilip edilmediğine dair herhangi bir açıklama yapılmış değil.Açıklama yapılır yapılmaz herzaman olduğu gibi en hızlı şekilde habervan.com'da olacak bizden sakın ayrılmayın.