Van Merkez'de okullar tatil edildi mi? 3 Ocak Van'da okullar tatil mi?

Van Merkez'de okullar tatil edildi mi? 3 Ocak  Van'da okullar tatil mi?
Van merkezde okulların yarın tatil olup olmadığı merak ediliyor. Van merkezde okullar tatil mi? 03 Ocak 2022 Van'da okullar tatil mi? Van'da bugün okul var mı? Van'da yarın okul var mı? Valilik'ten açıklama yapıldı mı? sorusunun yanıtı. Van'da okullar tatil mi? Van kar yağışı. 03 Ocak Van'da okullar tatil mi? Van'da okullar tatil mi son dakika.

Akşam saatlerinde Van şehir merkezinde kar yağışının etkisini göstermeye başlamasıyla da her yer beyaza büründü. Van'da okulların tatil olup olmadığı yönünde bilgiler, gelen son dakika haberleri araştırılıyor. Peki ama Van merkezde okulların tatil olup olmadığına dair bir açıklama geldi mi? Vatandaşlar özellikle popüler sosyal medya hesaplarından sıklıkla "okullar tatil mi?" sorusunun cevabını arıyor. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA YAPILDI

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, resmi Twitter hesabından kar tatili ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada "Sevgili Öğrenciler, Kıymetli Öğretmenlerimiz, olumsuz hava şartları nedeniyle 03.01.2022 Pazartesi günü İpekyolu, Edremit ve Tuşba İlçelerimizde ilk ve orta dereceli okullar (liseler dahil) 1 (bir) gün tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli idari izinlidir." Denildi.