İstanbul'da yarın 18 Ocak okullar tatil edildi mi!Son dakika haber geldi

İstanbul'da yarın 18 Ocak okullar tatil edildi mi!Son dakika haber geldi
İstanbul'da yarın 18 Ocak okullar tatil olacak mı?İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı.Megakent'de kar çilesi geri döndü.
 İstanbul'da yarın 18 Ocak okullar tatil olacak mı?İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı.Megakent'de kar çilesi geri döndü.

Günlerdir meteorlojinin yapmış olduğu uyarının ardıdan İstanbul'da kar yağışı etkisini göstermeye başladı.Mega kentte trafik yine çile olmaya devam edecek.

Peki İstanbul'da yarın 18 Ocak okullar tatil olacak mı?

Öğrenci ve veliler bu soruyu merak ediyor.Kar yağışının etkisini artırması bekleniyor ve yarın karın İstanbul'u beyaza bürümesi bekleniyor.

Okulların tatil edilip edilmediği konusunda herhangi bir açıklama yok olduğunda burada olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ardı arkasına 'kar' uyarıları yaptı. İstanbul Valiliği'de 'Karla karışık yağmur ve kar yağışının aralıklarla salı akşamına kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir' açıklamasında bulundu.

Ve Beklenen Oldu! İstanbul'da kar yağışı başladı!

17 Ocak Pazar günü etkili olan yoğun yağmur akşam saat 18:00'dan itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Hürriyet.com.tr editörlerinin bildirdiğine göre kar yağışı şu an İstanbul'un yüksek kesimlerinde, Beylikdüzü ve Avcılar ilçesinden giriş yaptı.

İstanbul Valiliği, kenti etkisi altına alması beklenen kar yağışı ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Karla karışık yağmur ve kar yağışının aralıklarla salı akşamına kadar yerel olarak etkili olacağı tahmin edilmektedir" denildi.

İstanbul'da etkili olacak kar yağışı nedeniyle, ilk ve orta dereceli okullarda 18 Ocak 2016 Pazartesi (yarın) eğitime ara verilip verilmeyeceği ise merak konusu.

Bu konuda henüz İstanbul Valiliği'nden bir açıklama yapılmazken, yüzbinlerce veli ve öğrencinin gözü kulağı, valilikten yapılacak 'kar tatili' açıklamasında.

İstanbul Valisi Vasip Şahin Pazartesi günü okulların tatil olduğunu açıkladı

İstanbul valisi Vasip Şahin öğrencilerin beklediği haberi Twitter hesabından verdi.

İstanbul valisi Vasip Şahin Twitter hesabından:

''Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir''dedi