Erzurum 22 Şubat 2016 okullar tatil mi!

Erzurum 22 Şubat 2016 okullar tatil mi!
Erzurum 22 Şubat okullar tatil mi?Türkiye'nin en soğuk illerinden birisi olan Erzurum'da uzun aradan sonra kar yine etkisini gösterdi.
 Erzurum 22 Şubat okullar tatil mi?Türkiye'nin en soğuk illerinden birisi olan Erzurum'da uzun aradan sonra kar yine etkisini gösterdi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin büyük bir bölümünde görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Tokat ve Sivas çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Tokat ve Sivas çevrelerinde kuvvetli; Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI :İç ve batı kesimlerde yağışla birlikte 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey yönlerden, doğu kesimlerde güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ile Batı ve Orta Akdeniz'de yer yer kuvvetli olarak (40-70 km/s) esmesi bekleniyor.
UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ: Yağışların; Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Tokat ve Sivas çevrelerinde kuvvetli; Mersin, Adana, Hatay ve Osmaniye çevrelerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

22 ŞUBAT KAR TATİLİ OLAN İLLER İÇİN TIKLAYINIZ

Erzurum'da kar yağışı başladı ve kent yine beyaza büründü.Kent'te kar yağışının olmasından dolayı okulların tatil edilip edilmediği merak ediliyor.

Erzurum'da beklenen kar yağışı başladı.Yağan kar sonrası okullar tatil edilirmi sorusuda sorulmaya başlandı.

Erzurum'da kar yağışı sonrası okulların tatili ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmış değil.Açıklama yapıldığında burada olacak bizden sakın ayrılmayın.