AÖF Öğrenci giriş nasıl yapılır (AÖF 2015) – Anadolu üniversitesi açıköğretim öğrenci girişi ekranı!

AÖF Öğrenci giriş nasıl yapılır (AÖF 2015) – Anadolu üniversitesi açıköğretim öğrenci girişi ekranı!
AÖF Öğrenci giriş nasıl yapılır (AÖF 2015) – Anadolu üniversitesi açıköğretim öğrenci girişi ekranı!AÖF öğrenci giriş nasıl yapılır, anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi vize sınavları öğrenci giriş ekranı hakkında detayları sizler için derledik.
 AÖF Öğrenci giriş nasıl yapılır (AÖF 2015) – Anadolu üniversitesi açıköğretim öğrenci girişi ekranı!AÖF öğrenci giriş nasıl yapılır, anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi vize sınavları öğrenci giriş ekranı hakkında detayları sizler için derledik.

Açıköğretim öğrenci girişi nasıl yapılır sorusu son zamanlar en sık merak edilen konular arasında yer alıyor. 12 – 13 Aralık tarihinde yapılacak olan Açıköğretim güz dönemi ara sınav ve vize sınavlarına girecek olan öğrenciler sınav giriş yerleri ve belgeleri için aöf öğrenci giriş sisteminden yararlanıyorlar. Hafta sonu yapılacak AÖF sınavı için geri sayım başladı. Sınavın yaklaşmasına az bir süre kala Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan sınav giriş yelerleri ve sınav giriş belgesi erişime açıldı. 2015 AÖF Güz Dönemi sınav giriş yerlerinin açıklanmasının ardından, ara sınavlara girecek olan Açıköğretim fakültesi öğrencileri sınav giriş yelerini öğrenmek için Aöf öğrenci giriş nasıl yapılır sorusunun cevabını aradılar. Ajans Haber olarak hazırladığımız Anadolu Üniversitesi AÖF öğrenci giriş ile ilgili detayları haberimizden ya da ajanshaber.com dan öğrenebilirsiniz.


AÖF öğrenci giriş ekranı yıl içerisinde açıköğretim öğrencilerinin okul konularda bilgi alacağı internet üzerinden çalışan online uygulama olarak hizmet vermektedir. Yıl içerisinde çok farklı amaçlar için kullanılan uygulama ara sınav, vize, final ve bütünleme gibi sınavların yaklaştığı tarihlerde çok daha fazla talep görmektedir. Bunun nedeni ile Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan sınavların giriş belgeleri, sınav yerleri ve sınav sonuçlarının bu sistem üzerinden duyuruluyor olması. AÖF gün dönemi ara sınavının yaklaştığı bu sırlarda AÖF Öğrenci giriş nasıl yapılır sorusu tekrar gündeme geldi. AÖF öğrenci giriş yapmak için Anadolu Üniversitesinin resmi internet adresi olan https://login.anadolu.edu.tr/login.aspx adresine giriş yaparak ya da aşağıdaki linki tıklayarak ve karşınıza çıkan ekran üzerinde gerekli olan alanları doldurarak ilgili bilgilere ulaşılabilmektedir.


AÖF SINAVA GİRİŞ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Açıköğretim fakültesi 12 -13 Aralık tarihinde girecekleri vize sınavına için yanlarında bulundurmaları gereken belgeler aşağıda listelenmiştir.

1) Sınav Giriş Belgesi

2) Öğrenci Kimlik/Tanıtım Kartı veya Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi

(Öğrenci kimlik/tanıtım kartını kaybeden öğrencilere kimlik veya tanıtım kartları hazırlanıncaya kadar sadece sınavlarda kullanılmak üzere fotoğraflı Sınavda Geçerli Öğrenci Kimlik Belgesi verilmektedir. Kimlik/tanıtım kartı başvurusu yapmayan öğrencilere bu belge verilmeyecektir.)

3) Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi

(Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar)

Sınava giriş için gerekli bu üç belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz!

Öğrenciler, Sınav Giriş Belgesini (http://aof.anadolu.edu.tr) adresinin Öğrenci Girişi bölümünden TCKN ve şifreleri ile giriş yaparak sayfalarından veya AÖF Bürolarından alabilirler ya da haberimizde bulunan linki tıklayarak ilgili sayfaya ulaşabilirler.

AÖF 2016 SINAV TAKVİMİ

Açıköğretim sınav takvimi geçtiğimiz günlerde açıklandı buna göre AÖF sınav takvimi şu şekilde olacak.

AÖF kayıt yenileme 23 Ekim Cuma    

AÖF sonbahar dönemi vize sınavları 12-13 Aralık 2015  

AÖF güz dönemi final sınavları 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde

AÖF bahar dönemi vize sınavları 16 - 17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Yaz dönemi final sınavları 04 - 05 Haziran 2016 tarihlerinde yapılacak.

Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 dönemi tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.

Güz Dönemi Ara Sınavı 12 - 13 Aralık 2015

Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Ocak 2016

Bahar Dönemi Ara Sınavı 16 - 17 Nisan 2016

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 - 05 Haziran 2016

2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016

GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ

Yıl 1. yarıyıl (dönem) 2. yarıyıl (dönem) Yıl 3. yarıyıl (dönem) 4. yarıyıl (dönem) Yıl 5. yarıyıl (dönem) 6. yarıyıl (dönem) Yıl 7. yarıyıl (dönem) 8. yarıyıl (dönem)