KAYATÜRK VE ÖZGÖKÇE’DEN HALK ZİYARETİ - VAN HABERLERİ

KAYATÜRK VE ÖZGÖKÇE’DEN HALK ZİYARETİ - VAN HABERLERİ
AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, mahallelerde taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra bir çiftin nişan yüzüklerini taktılar.
AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, beraberindeki partililerle ilk olarak Tuşba ilçesine bağlı Pirgarip Mahallesi Eylence mezrasında vefat eden Hakan Köseoğlu ve Ermişler Mahallesi’nde ise Gürgin ve Hasan Erdoğanlı isimli vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundular.

Ardından Kasımoğlu Mahallesi’nde vefat eden Ekrem Öntürk'ün ailesine taziye ziyaretinde bulunan Kayatürk ve Özgökçe, buradan da İstasyon Mahallesi’ne geçerek Sait Kanat ve Yaşar Erdönmez'in çocuklarının nişan yüzüklerini taktılar. Kanat ve Erdönmez ailelerinin çocuklarının nişan yüzüklerini takan Kayatürk ve Özgökçe, çifte mutluluklar dilediler.

Gün boyu ziyaretlerini sürdüren Burhan Kayatürk ve Fevzi Özgökçe, AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi ile İlim Yayma Cemiyeti Van Şube Başkanlığı'nın kongresine katıldılar. Buradaki ziyaretin ardından Burhan Kayatürk ve Fevzi Özgökçe, Van Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çok’a ve Güveçli Mahallesi’nde ikamet eden Naci Erdinç’in ailesine de taziye ziyaretinde bulundular.

Sürekli seçim bölgesini ziyaret ederek halkın sorunlarına çözüm üreten Van Milletvekili Burhan Kayatürk ve Fevzi Özgökçe’yi yanlarında görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden vatandaşlar, “Milletvekilimiz Burhan Kayatürk ve Belediye Başkanımız Fevzi Özgekçe her derdimizde yanımızdalar. Her taziyemize katılarak acımızı paylaşan Kayatürk ve Özgökçe, mutlu günlerimizde de bizleri yalnız bırakmıyorlar. İlettiğimiz tüm sorunları büyük bir titizlikle halleden Burhan Kayatürk ve Fevzi Özgökçe’ye teşekkür ederiz” dediler.