Maral Büyüksaraç İstanbul Film Festivali jürisi oldu

Maral Büyüksaraç İstanbul Film Festivali jürisi oldu
4-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı düzenlenecek 34′üncü İstanbul Film Festivali'nde bomba gelişme yaşandı.Maral Büyüksaraç jüriye alındı.
Sözcü'de yer alan habere göre bu yıl Zeki Demirkubuz’un üstleneceği 4-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı düzenlenecek 34′üncü İstanbul Film Festivali jürisine genç oyuncu Maral Büyüksaraç da alındı.

Bu yıl Zeki Demirkubuz’un üstleneceği 4-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı düzenlenecek 34′üncü İstanbul Film Festivali jürisine genç oyuncu Maral Büyüksaraç da alındı.

Bugüne kadar aralarında ‘Masumiyet’, ‘Kader’, ‘Üçüncü Sayfa’, ‘Yeraltı’ gibi birçok yapıtta yönetmenlik yapan, çok sayıda ödülü bulunan Zeki Demirkubuz, başkanlığındaki Altın Lale Ulusal Yarışma Jüri üyeleri de belli olmaya başladı.

Jüri üyelerinden biri olan 18 yaşındaki oyuncu Maral Büyüksaraç genç yaşta yaşama veda eden yönetmen, senarist ve yapımcı Seyfi Teoman anısına bu yıl 3′üncü verilecek ödülü belirlemek için kendisine de görev verilmesinden onur duyduğunu söyledi.