Kurtlar Vadisi'ne damga vuran efsane isim geri dönüyor!

Kurtlar Vadisi'ne damga vuran efsane isim geri dönüyor!
Kurtlar Vadisi'ne damga vuran efsane isim geri dönüyor!Kurtlar Vadisi ilk ekranlara geldiğinde Süleyman Çakır rölü ile herkesi ekrana kilitlemişti.Dizi ilerledikçe dahada sevilen Süleyman Çakır dizinin adeta sembolu haline gelmişti.
Oktay Kaynarca'nın hayat verdiği Süleyman Çakır öldüğünde gıyabında cenaze namazı kılınmış hatta mevlit bile okutulmuştu.Dizinin hayranlarının 1 numaralı ismi Süleyman Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca Çakır'a benzer rolle geri dönüş yolunda..

Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın imzasını taşıyacak yeni dizide Kaynarca, Çakır karakterine benzer bir rolle ekranlara dönecek.

Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Süleyman Çakır'ı canlandıran Oktay Kaynarca, yıllar sonra yeniden benzer bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Habertürk yazarı Mustafa Doğan'ın köşesinden duyurduğu ve Oktay Kaynarca'nın rol alacağı yeni dizi, 'Kurtlar Vadisi' ekibinden ayrıldıktan sonra kendi yapım şirketleri Reaksiyon Film'i kuran ünlü senaristler Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan'ın imzasını taşıyacak.