İşte Benim Stilim 2016 ünlüler Aslı Zen kimdir!Biyografisi İnstagram hesabı müthiş fotoğrafları

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler Aslı Zen kimdir!Biyografisi İnstagram hesabı müthiş fotoğrafları
İşte Benim Stilim Ünlüler 2016 Aslı Zen kimdir?Biyografis İnstagramı müthiş fotoğraflarıiİşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışacak Aslı Zen hakkında bilgileri sizler için derledik.
İşte Benim Stilim Ünlüler Aslı Zen kimdir?Biyografisiİşte Benim Stilim Ünlüler'de yarışacak  Aslı Zen hakkında bilgileri sizler için derledik.

ASLI ZEN KİMDİR?

Aslızen Yentur… Ferhat Göçer’in “Cennet”, Fatih Ürek’in “Hadi, Hadi” şarkılarıyla ünlendi ama İzel’in “Sayın Herşeyi Bilen”, Hakan Peker’in “Gel Otur Şöyle”, Rober Hatemo’nun “Yan Bahçe”, Demet Akalın’ın “Kader ve İhanet”, Pınar Aylin’in “Aşk Kılıcı”, Tuğba Özerk’in “Maşallah Kahpe Dünya”, söz yazarı ya da bestecisi olduğu şarkılardan sadece birkaçı.

17 yaşında şarkıcılık hayali ve annesini bulma ümidiyle evden kaçmış Yentur, yıllar sonra âşık olduğu erkeğe kısa mesaj geçerken söz yazabildiğini, evdeki gitarı tınlatırken beste yapabildiğini fark etmiş. Halen nota bilmiyor bu arada, evinde kocaman bir stüdyosu ve beyninden geçen tınıları notalara döken bir ekibi var nasıl olsa…