Özgökçe: Tuşba'yı herkesin yaşamak istediği bir hale getireceğiz

Özgökçe: Tuşba'yı herkesin yaşamak istediği bir hale getireceğiz
Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe, yola çıkarken tek dertlerinin hizmet üretmek olduğunu ve bunun için verdikleri sözleri bir bir yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.
 Özgökçe, "Tuşba'yı öyle bir hale getireceğiz ki, Allah nasip ederse, herkes 'Biz Tuşba ilçesinde yaşamalıyız', 'biz Tuşbalı olmalıyız' diyecektir" ifadelerini kullandı.

Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezlerinin yerlerinin belirlendiğini, en kısa sürede bunları dayapacaklarını belirten Özgökçe, "Allah nasip ederse başta Hıdır Mahallemiz olmak üzere 67 mahallemizi öyle bir hale getireceğiz ki, bunların İstanbul'daki, Konya'daki, Kayseri'deki ve Ankara'daki mahallelerden hiçbir farkı olmayacak. Allah'ın izniyle buralara gelenler, buraları görecekler. Biz bu amaçla yola çıktık. Biz daha işin başlangıcındayız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" ifadelerini kullandı.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Bu arada, Hıdır Mahallesi Muhtarı Sabri Oğuzyer, Tuşba Belediyesi'nin mahallelerinde yaptıkları çalışmalardan ötürü belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Tuşba ilçesine bağlı Hıdır Mahallesi Muhtarı Sabri Oğuzyer ve mahalle sakinlerinden Veysel Oğuzyer, Tuşba Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerden dolayı Tuşba Belediye Başkanı Doç. Dr. Fevzi Özgökçe ve Tuşba Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler. 

Muhtarı Sabri Oğuzyer; "Tuşba Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarından mahalleli olarak çok memnunuz. Gerçekten göreve geldikleri günden beri mahallemize çok güzel hizmetler yapıyorlar. Allah hepsinden razı olsun, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Mahallemizde gerek kilit taşı gerekse asfalt çalışması olsun bu güne kadar çok güzel bir çalışma yürütüldü. Çalışmaların tamamına yakını bitti, geriye kalan işlerimizin de bu yıl içerisinde biteceğinin sözünü aldık. Yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.