Kaymakam Uçar, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı

Kaymakam Uçar, tecrübelerini öğrencilerle paylaştı
Van’ın Tuşba Kaymakamı Meral Uçar, YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri için düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ programına katılarak, öğrencilere tecrübelerini anlattı. 

YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Kariyer Günleri’ programının konuğu, Tuşba Kaymakamı Meral Uçar oldu. Bilgi birikimi ve tecrübelerini, kendi yaşamından örnekler vererek öğrencilerle paylaşan Kaymakam Uçar, tecrübe paylaşımında bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. Kariyer planlamasında en önemli konunun hedef belirlemek olduğunu vurgulayan Kaymakam Uçar, “Her insanın farklı bir özelliği vardır. Eğer insan yeteneğini keşfeder ve bu yeteneğini geliştirmek için mücadele ederse başarılı olur” dedi.

YYÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin konferans salonunda düzenlenen programa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reha Saydan, Yrd. Doç. Dr. Süleyman Kasa, Yrd. Doç. Dr. Richard Peterson, davetliler, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.