Zeki Yılmaz:Körfez İskenderun maçı zor maç

Zeki Yılmaz:Körfez İskenderun maçı zor maç
Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Körfez İskenderunspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Körfez İskenderunspor karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta ligin güçlü takımlarından Beylerbeyispor'u güzel bir oyunla yenerek taraftarının uzun süredir beklediği üç puan hasretine son veren Kırmızı-Siyahlılar hafta sonu deplasmanda Körfez İskenderunspor karşısında da üç puanlık galibiyet hedefliyor.

Ligin son üç haftasına girilirken, temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor ligde 15 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyet'le 16 puanla 15.sırada yer alırken, Körfez İskenderunspor ise 15 karşılaşmada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 14 puanla 16.sırada yer alıyor.

Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, Körfez İskenderunspor ile zor bir 90 dakika bizi bekliyor.

Takımda önemli eksiklerimiz var buna rağmen puan ve puanlar için gidiyoruz. Rakibimizin ligde puan sıralamasında bizim gerimizde olması onların zayıf takım olduğu anlamına gelmez bu maç en az bizim kadar onlar içinde önemli. Kendi saha ve seyirci avantajını kullanacak olan Körfez İskenderunspor için önemli bir maç bizim içinde önemli bir maç olacağını sözlerine ekleyen Yılmaz, ''Körfez İskenderunspor karşısında iyi bir performans ortaya koyarak gücümüzü, o gün sahaya yansıtıp, maçtan puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz. Ligde her takım birbirini yenebilecek güce sahip. Bu nedenle her maça dikkatli hazırlanıyoruz. Özellikle rakiplerimizle yapacağımız maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyoruz. İskenderun temsilcisi bizim en ciddi rakiplerimizden bir tanesi. Çok zor maç olacak. İyi mücadele eden ve kazanan taraf olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız'' dedi.

Kart cezalısı Ömer Yıldız, bu maçta forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Murat Berge, Medeni Bingöl ve Murat Kurnaz'ın oynayıp onamayacakları ise maç günü netlik kazanacak.

Rıdvan Can